d2jsp
Gaming and Trading Community
Gaming and Trading Community
d2jsp Forums > World of Warcraft > Ghost Iron Ore Prospecting Macro
Add Reply New Topic New Poll
Page 1 of 1
Playrasia
#1 Oct 6 2012 08:55am
Group: Members
Posts: 7,431
Joined: Sep 13 2009
Gold: 2.00
I tried this but it doesnt work, it keeps sayins "requires 5 ghost iron ore" when i click it.

#showtooltip Ghost Iron Ore
/use Prospecting
/use Ghost Iron Ore

Am I doing something wrong ?
Illumini
#2 Oct 6 2012 08:57am
Group: Members
Posts: 6,740
Joined: Jan 31 2009
Gold: 0.00
Quote (Playrasia @ Oct 6 2012 12:25pm)
I tried this but it doesnt work, it keeps sayins "requires 5 ghost iron ore" when i click it.

#showtooltip Ghost Iron Ore
/use Prospecting
/use Ghost Iron Ore

Am I doing something wrong ?


It has to be in a main bag like can't be specific bag( Mining, herb, alch bag etc.)
E/ needs to be in, like frostweave, netherweave etc.

This post was edited by Illumini on Oct 6 2012 08:58am
Darknight48458
#3 Oct 6 2012 10:59am
Group: Members
Posts: 4,165
Joined: Jul 27 2003
Gold: 1,763.51
my macro is the same, and it happens sometimes, if the first stack of ore in ur bags is under 5, it wont skip to the next stack, take the small uneven chunk and throw it in a back bag and try again
bajcli
#4 Oct 6 2012 11:39am
Group: Members
Posts: 27,751
Joined: Dec 12 2005
Gold: 86.00
make sure that all the ghost iron in your inventory is in stacks of multiples of 5

had the same problem w/ milling+snow lily, as soon as I made a 14 stack into 10, it worked like a charm

don't ask me why, just try it :D
RyanTBS25
#5 Oct 6 2012 11:55am
Group: Members
Posts: 14,941
Joined: Sep 25 2009
Gold: 555.51
I just use:

/cast Prospecting
/use Ghost Iron Ore

Works perfectly fine.
Treebendur
#6 Oct 6 2012 12:03pm
Group: Members
Posts: 2,962
Joined: Jul 26 2010
Gold: 423.00
Would it be the same as

/CAST MILLING
/use herb

(replace herb with whatever and MILLING with PROSPECTING and don't ask why it's caps)
Desiredsin
#7 Oct 6 2012 12:57pm
Group: Members
Posts: 1,631
Joined: Apr 13 2007
Gold: 151.50
Quote (RyanTBS25 @ 6 Oct 2012 13:55)
I just use:

/cast Prospecting
/use Ghost Iron Ore

Works perfectly fine.


This.

Idk why you have /use Prospecting, but that's incorrect. Should be a /cast macro.
toadboy
#8 Oct 6 2012 01:40pm
Group: Members
Posts: 19,390
Joined: Nov 10 2005
Gold: 249.80
dont re member offhand it might need to be /cast prospecting.

but ur real issue is the first stack in ur inventory is not divisable by 5. switch it to ur last stack in ur bag and it'll work properly.
bajcli
#9 Oct 6 2012 01:44pm
Group: Members
Posts: 27,751
Joined: Dec 12 2005
Gold: 86.00
Quote (Desiredsin @ 6 Oct 2012 20:57)
This.

Idk why you have /use Prospecting, but that's incorrect. Should be a /cast macro.


no it's not, /cast and /use are interchangeable in most cases

/use milling and /use prospecting works just fine for me

also my regen macro looks like

Code
#showtooltip
/cast [modifier:shift] Vial of Ichorous Blood; [@self] Innervate


this uses /cast for the trinket, how much sense does that make? still works.

This post was edited by bajcli on Oct 6 2012 01:44pm
Go Back To World of Warcraft Topic List
Page 1 of 1