Quote (Rezs @ Aug 15 2010 02:56am)
sajnos nem hiszem el, hogy nem multi vagy, talán ezért viselkedek így... majd ha webcamon megmutatod magadat (ami úgysem fog megtörténni) akkor normálisan fogok viszonyulni hozzád : )
addig csak egy balfasz maradsz a szememben, aki nőként regel hogy donoljanak neki "Thank you all who have donated me, i appreciate every amount of fg/item, no matter how much!" ^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^
bántalak
Pfff, Mert annyit írtam eddig, hogy donoljanak nekem, tyűű, ha tudnád, kérdezd végig azokat akik donoltak nekem, hogy kértem-e valaha is.
Az meg, hogy megköszönöm nekik szerinted baj, oké

Szerintem semmit nem kell bizonyítanom se neked, se másnak ezen a forumon, valamint nem érdekel ki hiszi el, vagy ki nem, h nő nemű vagyok.
Mi lenne, ha csak szimplán átugranád ezentúl az összes postomat, én ezt fogom tenni a tieiddel.
Nem kell beszélgetnünk, és részemről ez volt az utolsó post ami feléd irányult.
(Amúgy meg fogadni mernék, hogy neked volt valami problémád életed során a lányokkal, mármint valami komolyabb, különben nem így viselkednél ezt biztosra veszem -> ne válaszolj.)
Quote (Rezs @ Aug 15 2010 03:04am)
jaj, látom felidegesítettelek...pedig nem állt szándékomban

a kiemelt részt már hallottam pár héttel ezelőtt, nem tudsz ellenállni nekem!!
a lányokkal semmiféle problémám nem volt, azon kívül hogy nem csak megdugni akarom őket, hanem normális kapcsolatot...csak ez nem nagyon jön össze

Hát nekem lenne rá tippem, h miért.
Ígérem többet nem csinálok segget a számból.
Teljesen nyugodt vagyok, hiszed v sem.
This post was edited by LindaPpP on Aug 14 2010 07:07pm