Quote (banyek @ 21 May 2010 00:52)
az egyik pont ott nem megfelelő, de ott van az is, hogy én már réges rég felejteném, de nap mint nap előveszitek a témát. A mozgatórugó a témában így ti vagytok.
Gicca előtt sem jöttem ki a fórummal, ez több mint tény, de így visszatekintve nap mint nap ténylegesen azon a pár cselekedeten megy a rágódás, azon, hogy fél éve mit mikor hol és hogyan csináltam.
Az én életem, és az én hibám, az én problémám, nem pedig másé.
Rendben, felfogtam, az idő megoldotta, felejteném, itt is, magánéletben is, de kénytelen vagyok minden nap arra feljönni a fórumra, hogy valaki már megint a témán csámcsog..
Eltűntem direkt két hónapra a fórumról, hogy feledve legyen a téma, de sajnos úgy látom kevés volt..
Szeretném lezárni a témát, nem megtörténtnek tekinteni, nem emlékezni minden nap a rosszra, hülyeségre, de ehhez most már csakis ti kelletek..
értem én hogy megbántad, ez még rendben is lenne, de ott basztad el hogy a fórum elé hoztad. itt ez nem lesz elfelejtve. nyomhatnám a hülye anonymus klisét, ... sőt nyomom is. szóval nem felejtünk. és nem csak úgy a semmiért hozzuk fel gicát újra és újra. hanem mert néhanapján okot adsz rá. okot adsz rá olyan hozzászólásokkal, amikkel vagy sokan nem értenek egyet, vagy paraszt vagy. mert szoktál paraszt is lenni. és ha valaki nem ért veled egyet, akkor az kifejti, hogy nincs, és miért nincs igazad. és ha ezt valaki megteszi, na azt te rohadtul nem bírod elviselni, elkezdesz vergődni, és ilyenkor bizony előkerül a gica téma. néha nem kell hogy vergődj, akkor is előkerül, poénból. de már megint te vagy az, aki túlragozza. nem szóltál volna rá egy szót sem, most én sem írtam volna mittudomén hány sort, mindenki élné tovébb unalmas életét. nem csak a mi hibánk.