Quote (NissanGTR @ 19 Sep 2012 17:58)
Имам запитване изкарах си дебитна карта от УникредитБулБанк направих си регистрция в ПейПал.Само, че когато ми иска да си въведа номера на картата, въвеждам този номер който е отпред на картата, той е 16 цифри, и ми дава, че карата не е валидна от банката.Някой ако може да помогне ще съм благодарен.
и с мен е същото от два дена ми изписва че рег на картата е отказана и да се свържа с банката, картата е Виза Електрон от уникредит булбанк също:)
сега да ти кажа къв е чалъма:) днеска го разбрах
просто трябва да имаш некви левчета вътре
аз пуснах 5 кинта колкото да има нещо вътре
ето копнах го от едно място:)
За да добавите дебитна или кредитна карта, към своя PayPal акаунт е задължително в нея да има поне около 2 евро. Ако въвеждате кредитна карта, то не трябва тя да е с напълно изчерпан лимит, а ако регистрирате дебитна Visa Eletcron в нейната сметка трябва да са налични някакви пари. Това се налага, понеже в процеса на удостоверяване на сметката се извършва превод на определена сума от тази сметка към Пейпал. В последствие тези пари се връщат обратно на Вашата сметка. Тази процедура се нарича Expanded Use Program (EXPUSE) и се прави с цел да потвърдите, че Вие сте собственик на дадената карта, за да се избегне възможността от злоупотреби.
This post was edited by Tosho on Sep 19 2012 10:51am