Quote (snickersss3 @ Jun 23 2011 01:05am)
ty kurwo niemyta za te wsystkie kłamstwa co naopowiadałes mam ochote urwac ci leb ty tepy skurwysynu sto osob cie dopierdoli jak bedzie trzeba i ci zdepcze leb jebana kurwo i rzuce nim o podloge taki kurwa jestes twardy to wpadaj na elblag kurwa to ci pokaze co to znaczy dostac prawdziwe wpierdol i mozesz sobie wpasc z atomem i chuj wie jeszcze z kim mam cie gleboko w dupie ty kurwa antyspoleczna niewyzyta szmato pierdolona jestes na najnizszym szeblu kurwa calego spoleczenstwa cale zycie kazdy mial cie w dupie ma cie w dupie i bedzie mial w dupie ty pierdolona bez-umyslowa kurwo jebana kurwa szmato jestes kurwa jebanym zerem i mozesz sie do mnie przejechac serdecznie kurwa zapraszam pedale pierdolony.
Quote (snickersss3 @ Jun 28 2011 12:42am)
Weź wypierdalaj. Moja psychika jest jak najbardziej w porządku to, że po %%% napisałem do ciebie kilka przekleństw to nie znaczy, że masz się od razu onanizować z tego powodu. Chyba cię popierdoliło, że będę wysyłał swój adres człowiekowi z poza społeczeństwa który potrzebuje psychotropów. To absolutnie nie moja wina, że nie masz żadnego życia i próbujesz komuś zniszczyć jego własne. Nie mam czasu na takich frajerów jak ty więc albo w końcu załatwisz coś konkretnie albo dalej będziesz spamował mi na jsp kretyńskimi wypowiedziami.
Pozdrawiam.
chyba nie bedzie adresu a bez adresu niema nakurwu :<
chyba ze sa jakies inne sposoby
debacja