Tak wiec postanowilem zalozyc nowy temat dla owego turnieju, mam nadzieje, ze dzieki temu zbiore wiecej chetnych do gry.
Turniej mam zamiar zorganizowac w piatek wieczorem albo w sobote. Nie mam jeszcze ustalonego dokladnego terminu, poniewaz nie wiem kiedy wam bedzie to pasowac.
Wiec najlepiej bedzie jak napiszecie kiedy wam pasuje zglaszajac swoja chec do gry.
I. Jak bedzie wygladac rejestracja?
1. Po pierwsze potrzebujesz konta na PokerStars.
2. Logujesz sie na swoje konto PokerStars i przechodzisz do zakladki Home Games
3. Nastepnie klikasz Join a Poker Club
4. Wprowadzasz nastepujace dane:
Club ID: 189271
Invitation Code: jsp12poker
Your Name: ( Tutaj nazwa Twojego konta na JSP )
5. Wysylasz FG to wyznaczonego mediatora ( Oczywiscie nie bedzie to oficjalny mediator, oni nie moga pomagac w grze w pokera na FG ), wyznacze go pozniej sposrod znanych, zaufanych ludzi, najprawdopodobniej jakiegos Polaka ( Jesli juz ktos taki czyta ten topic i chce mi pomoc moze napisac do mnie PM )
6. Mediator wysyla mi swoje gold logi zwiazane z owym turniejem, a ja akceptuje ludzi, ktorzy wyslali FG i wysylam do nich PM z wiadomoscia, ze juz sa w klubie.
7. Po ustaleniu daty turnieju tworze go a wszyscy, ktorzy pomyslnie zarejestrowali sie do klubu moga sie do niego zarejestrowac.
II. Co jesli zarejestruje sie do klubu a turniej nie dojdzie do skutku lub przegapie turniej?
Jesli turniej nie dojdzie do skutku, lub nie bedziesz akurat mogl w tym terminie grac (czyt. nie bedziesz zarejestrowany do turnieju) Twoje wpisowe zostanie odeslane do Ciebie.
III. Jak bedzie wygladac struktura turnieju?
Format: Regular
Game speed: Normal
Breaks: Yes
Payout: top 20%
Blinds: 15min
Starting Chips: 3000
IV. Post Scriptum
Do Rogala: Prosze o nie zamykanie tego tematu.
Do Plusjedynkowiczow: Prosze o nie denerwowanie Rogala.
Do Haterow: Prosze o hatowanie gdzie indziej.
Kazdy przejaw spamu bedzie automatycznie reportowany droga prywatnych wiadomosci do Rogala.
Mysle, ze dalem tutaj wszystkie potrzebne informacje. Jesli macie jakies pytania prosze pisac w tym temacie, postaram sie odpowiedziec na kazde z nich.