d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Polska > Pomoc Dla Początkujących Graczy > Diablo 2 Dodatek Pan Zniszczenia
1235Next
Closed New Topic New Poll
Banned
Gold: 1,211.90
Warn: 50%
Feb 7 2010 08:32am
Najdroższy użytkowniku forum Diablo 2 JavaScript Parser.

Jestem do Twoich usług, jeśli tylko będziesz potrzebował pomocy w grze, o której traktuje to Forum
ja postaram Ci ją w miarę swoich możliwości jak najlepiej okazać.
Zainstalowałem z tegoż powodu między innymi ową grę, o której w temacie jest mowa
- mianowicie Diablo 2 Dodatek Expansion Set Pan Zniszczenia.
Moja mistyczna nabierająca z każdym nowym poziomem większej ilości siły i mocy postać
już niebawem będzie dzięki mojemu doświadczeniu zdolna podołać każdemu zadaniu

Mam też na uwadze i świadomości to, iż takim zachowaniem pomogę nie tylko Tobie ale również i sobie,
gdyż dzięki temu pozyskuję sobie zaufanie wysoko postawionych osób w tym forum - co w dalszej kolejności
daje przesłanki umożliwiające to bym mógł któregoś dnia osiągnąć szczyt moich życiowych marzeń,
a mianowicie uzyskanie niebieskiego napisu pod moją nazwą użytkownika - tak zwanego Trusted Taga
i wpinania się do kolejnych szczebli wymarzonego przeze mnie życiowego sukcesu.

Oferuję zatem obopólną pomoc.

Możesz tutaj jak i bezpośrednio do mnie Śmiało pisać prosząc o pomoc,
gdyż jak widzisz jestem doświadczonym użytkownikiem tej jakże zacnej Gry z gatunku: RPG / akcja / fantasy.

Dziękuję za uwagę
Banned
Gold: 1.00
Warn: 70%
Feb 7 2010 08:33am
Proszę Cię o pomoc w 1 akcie koszmar w grze Diablo 2 Pan Zniszczenia
Member
Gold: 35.00
Feb 7 2010 08:34am
Quote (winghaven @ Feb 7 2010 02:32pm)

Jestem do Twoich usług, jeśli tylko będziesz potrzebował pomocy w grze, o której traktuje to Forum
Zainstalowałem z tegoż powodu między innymi ową grę, o której w temacie jest mowa
Moja mistyczna nabierająca z każdym nowym poziomem większej ilości siły i mocy postać

Mam też na uwadze i świadomości to, iż takim zachowaniem pomogę nie tylko Tobie ale również i sobie,
gdyż dzięki temu pozyskuję sobie zaufanie wysoko postawionych osób w tym forum - co w dalszej kolejności
daje przesłanki umożliwiające to bym mógł któregoś dnia osiągnąć szczyt moich życiowych marzeń,
a mianowicie uzyskanie niebieskiego napisu pod moją nazwą użytkownika - tak zwanego Trusted Taga

gdyż jak widzisz jestem doświadczonym użytkownikiem tej jakże zacnej Gry z gatunku: RPG / akcja / fantasy.

Dziękuję za uwagę

Pomóż mi, pomocy. Tak woła moja postać jak 0 naciskam.
Member
Gold: 0.00
Feb 7 2010 08:34am
teraz to już chyba przesada... :D
Member
Gold: 8,081.30
Feb 7 2010 08:36am
Quote (Madrista @ 7 Feb 2010 15:34)
Pomóż mi, pomocy. Tak woła moja postać jak 0 naciskam.

moja postać natomiast woła CHOĆ ZA MNO ale nie wiem ktury przycisk wciskam, bo jestem niewidomy
Member
Gold: 69.69
Feb 7 2010 08:40am
Quote (winghaven @ 7 Feb 2010 15:32)

daje przesłanki umożliwiająceto bym mógł któregoś dnia osiągnąć szczyt moich życiowych marzeń,

Dziękuję za uwagę

pisanie o tym poniekad dyskwalifikuje cie w tej wedrowce po upragniony tag :)
anyway zycze ci oczywiscie powodzenia w spelnieniu twoich marzen.

do tego bedac przykladnym userem naszej drobnej spolecznosci rowniez oferuja swa pomoc, z jedna roznica:
jest ona mianowicie zupelnie bezinteresowna.
pozdrawiam poczatkujacych graczy :)
Member
Gold: 600.00
Feb 7 2010 08:41am
Kolego pomoz mi! Mianowicie jestem w 2 Akcie na Koszmarze i nie umiem wyjsc z kanalow, co robic? Nie chce stracic postaci :(
Member
Gold: 1.99
Warn: 10%
Feb 7 2010 08:42am
Wielka rewolucja na forum. Tak trzymaj ! Co prawda, gdybyś wyskoczył z taką propozycją pomocy 2-3 dni temu, to otrzymał byś wiele ciepłych słów takich jak WYPIERDALAJ itp :)
Member
Feb 7 2010 08:44am
Quote (Miszcz_Tibji @ 7 Feb 2010 17:42)
Wielka rewolucja na forum. Tak trzymaj ! Co prawda, gdybyś wyskoczył z taką propozycją pomocy 2-3 dni temu, to otrzymał byś wiele ciepłych słów takich jak W*J itp :)

reported za wulgarne słowo w poście, kolego to nieregulaminowe :(
Banned
Warn: 10%
Feb 7 2010 08:44am
Dziekuje za okazana pomoc, z pewnoscia bede sie kontaktowac z toba w razie problemow z gra!
Go Back To Polska Topic List
1235Next
Closed New Topic New Poll