Z racji nudow na dzialce rzucilem okiem na Liceum Avalon. Jakas crapowata produkcja Disneya. Olalbym ja calkowicie gdyby nie fakt, ze jak nazwa wskazuje historia powiazana byla z tematyka legend arturianskich. I teraz pytanie do specow od filmu. Dajcie jakies filmy o Królu Arturze. Widziałem tego z Keira i Owenem, widzialem Mgły Avalonu (filmu nie polecam, ksiazka zajebista) i widzialem ten mini-serial Merlin. Jest cos jeszcze fajnego?
Quote (myr00n @ Jun 15 2013 02:10pm)
No widzisz, ale ocena na filmwebie mu gwałtownie spada ;D
Wczoraj byłem na premierze podczas "ENEMEF: 4x Gosling". Była premiera only god forgives, place beyond the pines, drive i ides of march. Całkiem spoko sprawa, bo drugiego z tych filmów nie widziałem, a zobaczenie drive w kinie po raz kolejny to niezła gratka.
Jeżeli jednak chodzi o ludzi - ja pierdole. Pelno typiar o iq płyty chodnikowej, które śmiały się co chwila z tego pierwszego filmu, a to serio nie jest film, przy którym bym chichotał. Oprócz tego jakieś komentarze przy drivie typu "CO ON ROBI W TYM FILMIE, DNO", jakby Ryan grał w jakichś klasykach kina już. Typiary pewnie oglądały z nim tylko The Notebook i płączą. Oczywko przy latwo przyswajalnym filmie aka Place beyond the pines był spokój, bo randy cokolwiek rozumiały.
Drive tez spadalo dosc gwaltownie, pare osob u mnie dosc srogo podpadlo kiedy wdalem sie z nimi w dyskusje nt tego filmu. Generalnie Refn mnie tak zachwyca (dosc dlugo bylem nieswiadomy ze Pusher'y i Drive to twor tego samego rezysera), ze raczej po twoim opisie film do mnie trafi. A oceny na portalach filmowych moga sobie ludzie w dupe wsadzic : )