Quote (Tom_asz @ 1 Feb 2010 02:28)
Połowa dyskotykowych kozaków(czt. idiotów) jest cwana tylko wtedy gdy człowiek jest najebany lub oni maj za soba duza ekpie.! W tamtym miechu miałem taka akcje po kumpla urodzinach wracajac z dyskoteki gdyz juz ja zaykali stwierdzilismy ze zajdziemy na piwo a ja bylem juz ostro nawalony ze ledwo nogami przebierałem i pod cepem wyskoczyło do mnie 5 kozakow nawet nie wiem za co bo film mi sie urwał i pamietam tylko urywki . Jakiś z tych idiotow mnie pchnal nawet nie mam pojecia za co a ze moj stan był jaki był to poleciałem jak kartka papieru na glebe i tych pieciu hujkow chcialo mnie skopac ale dobrze ze bylem z kumplem (tyle ze on byl w srodku ) szybko mnie ogarnal do srodka i zadzwonił do ochroniarzy bo to byli znajomi i po 2 minutach przybiegli bo cep od duskoteki jest tylko kawałek no i kurwy dostały wpierdol tyle że do dziś jeszcze troche boli mnie reka po wypadku. Szkoda że nie wiem gdzie oni mieszkaja bo na trzezwo bym pojechał z tą kurwą co mnie popchnela.
patrzac na ilosc moich postow i jego wychodzi na to ze mam mniej czyli te posty ktore mi brakuja to czas kiedy z prawdziwymi kolegami wychodzilem z domu , to ten czas kiedy nie siedzialem przed komputerem na jsp pajacujac, to tez ten czas kiedy bylem na silowni