mivel nagyon szeretlek titeket (még hoexet és jánospapát is) ezért megpróbálok segíteni a magam módján egy tl;dr-rel. tudom hogy sok mindenkit nem érdekel meg faszságnak fogjátok tartani, ha kibírjátok hogy ne írjatok be negatívat akkor köszike
ma nagyon zsír napom volt, orientációs nap volt a boschnál, egész nap előadások az újonnan jöttekkel. reggel a buszon amivel megyek mindig van egy csaj a barátnőjével aki megy dolgozni, és már első naptól kezdve eléggé strong szemkontaktust nyomott, nagyon kevés lánynál tapasztalok ilyet, kinézetre nekem szubjektíven ilyen 9/10, nagyon szép. pic még nincs mert csak a keresztnevét tudom :S
mivel pénteken is eléggé nagyon nézett ezért eldöntöttem hogy ma mindenképp beszélni fogok vele ha úgy alakul, izgultam is egy kicsit hogy mi lesz. ügyesen úgy orientáltam magam hogy leüljek egy 2-es ülésbebe hogy legyen mellettem hely, felis szállt a 2. megállónál. elsétált mellettem először, mondtam magamban hogy HÁT HA AZ UNIVERZUM NEM AKARJA AKKOR GG :SSSSSSSS aztán 3 mp után visszajött és leült mellém (mikulás smile)
szóba is elegyedtem vele egyből, megkérdeztem tőle hogy gyógyszerész-e, mert mindig a richternél szállnak le, aztán ilyen tört magyarral mondta hogy vegyészmérnök, itt esett le hogy nemis magyar, szóval onnantól észre sem vettem hogy angolul beszélek. 28 éves és mexikóból jött 4 éve, nem sokat tudtam vele beszélgetni mert csak 10-15 perc az út, de még holnap is ottlesz remélhetőleg :~)
szovval eléggé jó kedvem volt hogy így alakult a dolog, az orientációs napon leültem hátra mert az előző eventeken hátul ült 3 viszonylag jó gyakornok csaj, gondoltam hátha jönnek most is. nem jöttek de jött helyette egy másik viszonylag jó csaj, akivel aztán szintúgy volt lehetőségem beszélni amikor ilyen bemutatkozós beszélgetéses dolog volt az orientációs nap elején, vele aztán végül nem lett semmi mert hozta a laptopját aztán ott dolgozott végig kb (már ott volt 2 hónapja de csak most jött el erre a cuccra)
azt érdemes tudni hogy az első nap amikor ilyen beiratkozás meg hasonlók voltak eléggé fail módon telt, nem szóltam senkihez kb és nem ismertem meg senkit :S majd aztis leírom a végén hogy mit csináltam hogy ezen változtassak. mondjuk az új munkatársaimmal meg a főnökömmel is dumáltam meg jól elvoltam szoval ez ellensúlyozta viszonylag és nem éreztem annyira rosszul magam miatta, de nemvolt annyira ideális mint szerettem volna
most összehaverkodtam 1 másik sráccal aki ott volt és végig vele gengeltem, jó feel volt
aztán a nap végén volt az 1 órás beszélgetés a bosch ceoval (a magyarországival) amikor lehetett kérdezgetni meg etc, elég teszetosza volt mindenki a csoportban szóval alig indult be a dolog, senki nem tett fel kérdést 1 jóideig. de amúgy nagyon jó arc a ceo, egy spanyol tök közvetlen ember, még magyarul is tudott külföldihez képest kurvajól pedig csak 4 éve volt itt
aztán nagy nehezen feltett valaki 1 kérdést, nekem meg eszembejutott hogy mivel spanyol ezért milyen vicces lenne tőle csajozási tanácsot kérni. szóval a következő kérdésben megis kérdeztem tőle hogy találkoztam reggel a buszon egy mexikói lánnyal, és mit mondjak neki spanyolul hogy levegyem a lábáról. (toplel)
aztán ofc nagy sikere volt a kérdésnek, mondta is hogy ez a legviccesebb kérdés amit eddig kapott, aztán mondta hogy mondjam hogy "cierra los ojos, que brillan más que el sol" (leis irattam vele a táblára hogy itthon a kiejtést tudjam gyakorolni google translátból)
folyt. next postban hogy ne legyen limit