Quote (josheide @ Jun 16 2013 12:18pm)
Erdekes modon megis Mesterhazy nepszerusege a nagyobb (bar en se szeretem, erdekes).
Es az MSZPnek van infrastrukturaja, forrasai, szoval hulyek lennenek atadni a vezeto szerepet az Egyuttnek.
Dunno, kb ket honapja olvastam a szemelyes tamogatottsagrol keszult felmerest, es akkor bajnai orban mogott masodik volt.
Lehet azota valtozott, de az allitasomat tovabbra is fenntartom, meserhazival nem nyerhet az ellenzek.
http://www.hir24.hu/belfold/2013/04/08/a-bizonytalanoknal-bajnai-veri-orbant/~~fokuszmárciusi mondjuk, ez még a személyes lejárató kampány ellen volt, amit orbánék csináltak
de szerintem orbán is olyan mint a sötét nagyúr, hogy ő jelöli ki a legnagyobb ellenfelét, és abból politikai közellenséget próbál csinálni, mint ahogy azt postoltam a politika topicban pár oldallal előrébb...
Orbán is csak bajnait érzi ellenfelének, hiába nagyobb a támogatottsága az mszpnek, tök mindegy hogy mi áll mögöttük, de ezzel a kretén mesterházyval, akit 3 éve ki kellett volna tenni a választás után, semmire nem fognak menni.
Nem is értem, hogy maradhatott ott ahol van, én teljesen azt hittem, hogy csak simán berakják bukóarcnak, és aztan újrastruktúrálódnak, és folytatják a gyurcsányi párton belüli politikát, ami kifejezetten hatékonynak bizonyult
This post was edited by jarabekg on Jun 16 2013 05:27am