d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Magyar > Epic Jozzy Thread
1234Next
Add Reply New Topic New Poll
Member
Gold: 0.08
Sep 27 2010 05:18pm
a newfagek biztos nem hallottak még róla, vtibi nyitott róla topicot régen, ahogy két hangfal között ülvefekszik egy piros kanapé mellett

na megtaláltam a blogját, szerintem pár dolgot erdemesh kiemelni belole

http://jozzy.blogter.hu/

kinőttem a d2-őt... njaguar-t ( a jsp atyja) leszedtem pub game ben 3 szor, kölcsön accon nyomult (eGc klán...) vs ben, 5 killben (hellen, kevsebb stacked resivel... duel rulz: nightmare nehézségen, a stacked resi miatt. caster kari ne oltsa be 2 fire ballal a combatot pl...) 5-4 re vert el ww/fire sinnel, a hammeremet. hellen.... amikor meg írtam hogy ez nem rulz stb (LDP=LeGiT DiaBLo PLaYeRS, only rulz vagy pk) akkor meg hogy noob cryzor... mit tehettem? host, .go, .go....

jozzi@d2jsp here.. lehet nézni a posjtaim számát és vissza is nézni mindet potom fg ér ha érdekel. (és nem 1 topicot fox látni hunsubon ha még megvannak, ahol csak a flame miatt nyitottam hoyg a viselkedésük miatt szétoltsam őket).

Eh. Tiszta pusztulat ez az egész. De elhatároztam. Ha elgurul a gyógyszer, belövöm magam (1ső alkalom) de nagyon kemény mennyiséggel. Annyival, ami csattra ver (kinyír). Eddig mindíg kézben tudtam tartani a dolgokat. Rám mi jellemző? Az alapján ami itt áll? hm. nem 100as. psychopata. anyagfüggő. bűnöző. Valójában: utálom az életet.

Az apám egy sitt ember volt. Halálra itta magá. Szó szerint. Egy csepp túlzás nélkül. Most el ne kezdjé bőgni mert le pkzlak. Ebben semmi rossz nincs. Ellenkezőleg. Ha meg ezt tartod problémának, akkor ne olvasd. Senki nem kérte. Van, hogy hallucináltasson. Így élem ki a dühöm. Jobb, mintha valakit agyonütnék vagy lelőnék

jo szorakozast
elore latom hogy bajcli elvezni fogja ezt a topicot
Member
Gold: 0.00
Sep 27 2010 05:19pm
nyomorék
Member
Sep 27 2010 05:21pm
http://forums.d2jsp.org/user.php?i=513736

Welcome in my profile.

-name: Josef

na megvan hogy mi a gond vele :thumbsup:

+1
Status: Halucinalok
Member
Gold: 5,211.00
Sep 27 2010 05:24pm
Quote (Handryx @ 28 Sep 2010 01:18)
a newfagek biztos nem hallottak még róla, vtibi nyitott róla topicot régen, ahogy két hangfal között ülvefekszik egy piros kanapé mellett

kinőttem a d2-őt... njaguar-t ( a jsp atyja) leszedtem pub game ben 3 szor, kölcsön accon nyomult (eGc klán...) vs ben, 5 killben (hellen, kevsebb stacked resivel... duel rulz: nightmare nehézségen, a stacked resi miatt. caster kari ne oltsa be 2 fire ballal a combatot pl...) 5-4 re vert el ww/fire sinnel, a hammeremet. hellen.... amikor meg írtam hogy ez nem rulz stb (LDP=LeGiT DiaBLo PLaYeRS, only rulz vagy pk) akkor meg hogy noob cryzor... mit tehettem? host, .go, .go....

jozzi@d2jsp here.. lehet nézni a posjtaim számát és vissza is nézni mindet potom fg ér ha érdekel. (és nem 1 topicot fox látni hunsubon ha még megvannak, ahol csak a flame miatt nyitottam hoyg a viselkedésük miatt szétoltsam őket).

Eh. Tiszta pusztulat ez az egész. De elhatároztam. Ha elgurul a gyógyszer, belövöm magam (1ső alkalom) de nagyon kemény mennyiséggel. Annyival, ami csattra ver (kinyír). Eddig mindíg kézben tudtam tartani a dolgokat. Rám mi jellemző? Az alapján ami itt áll? hm. nem 100as. psychopata. anyagfüggő. bűnöző. Valójában: utálom az életet.

Az apám egy sitt ember volt. Halálra itta magá. Szó szerint. Egy csepp túlzás nélkül. Most el ne kezdjé bőgni mert le pkzlak. Ebben semmi rossz nincs. Ellenkezőleg. Ha meg ezt tartod problémának, akkor ne olvasd. Senki nem kérte. Van, hogy hallucináltasson. Így élem ki a dühöm. Jobb, mintha valakit agyonütnék vagy lelőnék

jo szorakozast

a fele még nem is értelmes...

de amúgy gosu, nice, awesome...
Member
Sep 27 2010 05:24pm
Quote (ReDEyeS @ Sep 27 2010 11:24pm)
a fele még nem is értelmes...

de amúgy gosu, nice, awesome...

btw=between
Member
Gold: 0.00
Warn: 100%
Sep 27 2010 05:26pm
sajnos nem értem a szövegelését

másodjára meg a faszom sem olvassa el
Member
Gold: 31,943.00
Sep 27 2010 05:33pm
Quote (Handryx @ 28 Sep 2010 01:18)

jozzi@d2jsp  here.. lehet nézni a posjtaim számát és vissza is nézni mindet potom fg ér ha érdekel. (és nem 1 topicot fox látni hunsubon ha még megvannak, ahol csak a flame miatt nyitottam hoyg a viselkedésük miatt szétoltsam őket).

jo szorakozast

:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

bazdmeg, sugárban sírok.
(merhogy megható)

<3
Member
Sep 27 2010 05:33pm
http://forums.d2jsp.org/topic.php?t=27246787&f=129

a kép nincs mar itt, de azert erdemes olvasgatni
Member