d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Magyar > Legdurvább Drog > szerinted?
12310Next
Add Reply New Topic New Poll
Member
Gold: 496.00
Aug 29 2007 06:09pm
Net.. MMO.. olyan mint a trojan, lassan esz meg, es lassan belebolondulsz sad.gif cry3.gif cry3.gif
A narkok, heroin exta meg ezek meg gyorsan esznek meg, de ahoz magadtol kell hogy belemenj, a netet meg aladrakjal ill meglatod valahol es mar a fuggoseg elougrik, nekem anno havernal jott elo.. meglattam net minden fasza voltam kemeny 11 eves raszoktam a chatelesre aztan akkor mar nem csak neha jatszottam d1 / d2 meg Jk2 CS.. hanem minden nap.. nyari szunetem abbol allt (kesobb) hogy reggel 9kor keltem kimasztam a furdobe tisztaba raktam magam lementem egesz napi kaja piaert aztan GOGO JK2 este ejfelkor sleep kb aztan megint ugyanez.. aztan jott a mu online arra megjobban rafuggtem, aztan vissza JK2 megint mu aztan d2 + mu jott a CSS omfg.. regi szep emlekek mikor nem nettel hanem inkabb haverokkal toltottem az idot, jo persze mostis logok veluk, csak mar kevesebet es ahelyett h mostis valami buliban lennek itt baszom ezt a szart.. foleg h mar aszem megis bolondultam hangokat hallok masik szobabol mikozben egyedul vok itthon, aztan fulembe "sugta" valaki a nevem meg iesmik, megyek WCre hatam mogott a mirror es veres kes a hatam mogott.. kicsit durva.. alvas zavaraim is vannak mindez 15 evesen.. gg.. es nemis lehet leszokni arrol h gepezz, cigirol konnyen leszoktam de errol pff.. help sad.gif cry3.gif
Member
Gold: 0.00
Aug 29 2007 06:12pm
pszichologus ^^
btw,nekem is volt ilyen idoszakom,h alig tudtam aludni,mert sotetben mindenfeleket lattam^^ de aztan elmult magatol
hmm...sztem en is netfuggo vok,kocka ez van,nem zavar,nekem jo igy,akinek nem tetszik az igy jart

This post was edited by Rawen on Aug 29 2007 06:13pm
Banned
Gold: Locked
Aug 29 2007 06:13pm
jó élet: D drogozz többet attól szebb lesz!
Member
Gold: 145.00
Aug 29 2007 06:17pm
Quote (ExTazzZy @ Thu, 30 Aug 2007, 02:09)
Net.. MMO.. olyan mint a trojan, lassan esz meg, es lassan belebolondulsz sad.gif cry3.gif  cry3.gif
A narkok, heroin exta meg ezek meg gyorsan esznek meg, de ahoz magadtol kell hogy belemenj, a netet meg aladrakjal ill meglatod valahol es mar a fuggoseg elougrik, nekem anno havernal jott elo.. meglattam net minden fasza voltam kemeny 11 eves raszoktam a chatelesre aztan akkor mar nem csak neha jatszottam d1 / d2 meg Jk2 CS..  hanem minden nap.. nyari szunetem abbol allt (kesobb) hogy reggel 9kor keltem kimasztam a furdobe tisztaba raktam magam lementem egesz napi kaja piaert aztan GOGO JK2 este ejfelkor sleep kb aztan megint ugyanez.. aztan jott a mu online arra megjobban rafuggtem, aztan vissza JK2 megint mu aztan d2 + mu jott a CSS omfg.. regi szep emlekek mikor nem nettel hanem inkabb haverokkal toltottem az idot, jo persze mostis logok veluk, csak mar kevesebet es ahelyett h mostis valami buliban lennek itt baszom ezt a szart.. foleg h mar aszem megis bolondultam hangokat hallok masik szobabol mikozben egyedul vok itthon, aztan fulembe "sugta" valaki a nevem meg iesmik, megyek WCre hatam mogott a mirror es veres kes a hatam mogott.. kicsit durva.. alvas zavaraim is vannak mindez 15 evesen.. gg.. es nemis lehet leszokni arrol h gepezz, cigirol konnyen leszoktam de errol pff.. help sad.gif cry3.gif

lol számítógép függőség? sleep.gif szar lehet tongue.gif
megoldás: add el a géped hufért, és a hufból vegyél piát és basszatok be haverokkal wink.gif
Member
Aug 29 2007 06:17pm
Quote (bigh4fish @ Wed, 29 Aug 2007, 23:13)
jó élet: D drogozz többet attól szebb lesz!

most anyázzak? mind1 arrol is leszokok.. arrol konnyebb.

BTW NEM SZEDEK ECSTASYT soha nemis porbaltam SEMMILYEN narkot, csak ATB - Ecstasy bol jott a nev happy.gif

Quote (David_ibolykane @ Wed, 29 Aug 2007, 23:17)
megoldás: add el a géped hufért, és a hufból vegyél piát és basszatok be haverokkal wink.gif

attol meg megdoglok, csodbe megyek, utcan elnek es a bevasarlo kocsit kunyiznam a tesconal.. bar ma szamolgattam, ilyenbol hogy tesconal lejmolsz kocsit tobbet kereshetsz mint a minimal ber.. azert.. multkor jovok ki plusbol es latom ott ul a csoves es ismertem is jofej, csak mar szetitta magat, regen ot kertem meg h vegyen nekem cigit, tok megsajnaltam adtam is volna nekik zsomlebol meg parizerbol csak azt azert vettem mert jottek haverok es kellett valamit kajolni.. tok udvarias volt hogy " elnezest megengedne hogy a kocsit en toljam vissza? " mondom "persze tessek csak" aszondja " nagyon szepen koszonom" de legalabb a cigit kivette a szajabol mikor beszelt hozzam.. es ilyenkor ugy megsajnalom oket..

This post was edited by ExTazzZy on Aug 29 2007 06:20pm
Member
Aug 29 2007 06:18pm
Gépedből kiszedsz néhány alkatrészt.. Vga, ram, es tapkabel. Odaadod valakinek, hogy rakja el te meg elmesz valahova logni. Szep lassan csak leszoksz, de a hangok elég gázosan hallatszanak. Mondjuk néha én is hallom, hogy mintha csöngettek volna(olyan tik-tak hangja van egyszer). Kimegyek, kutya nem ugat. Vissza biggrin.gif és vagy, ha nem akarsz teljesen net nélkül maradni akkor windowst legyalulod vagy felraksz egy Ubuntu linuxot a Windows mellé. Én megírom neked a grubot(rendszerválasztó), hogy ne tudjad a Windowst sehogy elindítani viszont ne kelljen törölni és ne változzon rajta semmi.

Linux alé nincsenek natívan játékok. 3D támogatás sincs és elég nehézkes felrakni. Ha meg olyan elvetemült vagy, hogy megtanulsz linuxot használni, felgyötörsz rá egy 3d gyorsító drivert, beállítod, hogy stabil legyen, beszerzel egy crackelt cedegat vagy egy winet és úgy kezdesz játszani akkor marad az 'A' terv biggrin.gif

Hajrá & Jobbulást!(asszem...)
Banned
Gold: 922.86
Warn: 90%
Aug 29 2007 06:19pm
Quote (David_ibolykane @ Thu, Aug 30 2007, 12:17am)

noob
gyere mar vissza msn
Member
Aug 29 2007 06:21pm
Quote (David_ibolykane @ Thu, Aug 30 2007, 02:17am)

Mintha a bebaszás olyan jó dolog lenne. Tudod ahogy megitéltem Extát ő hajlamos a szenvedélybetegségekre. Rászokik valamilyen cselekedetre, amit aztán nehezen vagy nem tud abbahagyni. Szerintem inkább legyen netfüggő, mint egy elbaszott alkoholista aki a padokon alszik, havonta fürdik és büzlik a piátol. Ugyanis elkezdene piálni akkor kapásból rá is szokna sajnos..
Banned
Gold: 922.86
Warn: 90%
Aug 29 2007 06:22pm
Quote (ExTazzZy @ Thu, Aug 30 2007, 12:09am)
Net.. MMO.. olyan mint a trojan, lassan esz meg, es lassan belebolondulsz sad.gif cry3.gif cry3.gif
A narkok, heroin exta meg ezek meg gyorsan esznek meg, de ahoz magadtol kell hogy belemenj, a netet meg aladrakjal ill meglatod valahol es mar a fuggoseg elougrik, nekem anno havernal jott elo.. meglattam net minden fasza voltam kemeny 11 eves raszoktam a chatelesre aztan akkor mar nem csak neha jatszottam d1 / d2 meg Jk2 CS.. hanem minden nap.. nyari szunetem abbol allt (kesobb) hogy reggel 9kor keltem kimasztam a furdobe tisztaba raktam magam lementem egesz napi kaja piaert aztan GOGO JK2 este ejfelkor sleep kb aztan megint ugyanez.. aztan jott a mu online arra megjobban rafuggtem, aztan vissza JK2 megint mu aztan d2 + mu jott a CSS omfg.. regi szep emlekek mikor nem nettel hanem inkabb haverokkal toltottem az idot, jo persze mostis logok veluk, csak mar kevesebet es ahelyett h mostis valami buliban lennek itt baszom ezt a szart.. foleg h mar aszem megis bolondultam hangokat hallok masik szobabol mikozben egyedul vok itthon, aztan fulembe "sugta" valaki a nevem meg iesmik, megyek WCre hatam mogott a mirror es veres kes a hatam mogott.. kicsit durva.. alvas zavaraim is vannak mindez 15 evesen.. gg.. es nemis lehet leszokni arrol h gepezz, cigirol konnyen leszoktam de errol pff.. help sad.gif cry3.gif

tolem ne varj sokat te nub XDD nem tudok tanacsot adni, max annyit hogy noob vagy es nyird ki magad XDD enis eleg sokat gepeztem de ilyen tuneteim nekem soha nem voltak a legrosszabb max annyi h d2rol almodtam xd
Member
Aug 29 2007 06:23pm
Quote (jurma @ Wed, 29 Aug 2007, 23:19)
noob
gyere mar vissza msn

vagyok, te tiltottal le fasz.. heart.gif wub.gif lehet bug, brb relog.

koszonom a "jobbulast" meg az ieneket, es orulok hogy azert van aki kedvel vagy legalabbis nem utal..

This post was edited by ExTazzZy on Aug 29 2007 06:23pm
Go Back To Magyar Topic List
12310Next
Add Reply New Topic New Poll