d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Magyar > Mit álmodtál Este
Prev12345615Next
Add Reply New Topic New Poll
Member
Gold: 3.03
Jun 14 2020 10:22am
Quote (Sorvatkutyuska @ 14 Jun 2020 14:28)
Munkahelyi barati tarsasaggal almodtam, h mas csajokkal (a társaságból) ebredek fel es mind a ketten meg vagyunk lepődve

Quote (bazdmegmarnemtudom @ 14 Jun 2020 15:42)
hany csaj volt?

:bouncy:

btw péntekről szombatra azt álmodtam, hogy a USS Enterprise-on vagyok többed magammal és mind Marvel-es szuperhősök vagyunk. Nick Fury, Black Widow és Hulk egyértelműen ott volt. idk, én ki voltam...
7 körül felébredtem, de vissza tudtam aludni és tudtam folytatni az álmot is.
Member
Gold: 1,700.00
Jun 14 2020 12:04pm
Quote (TassassinHc @ Jun 14 2020 06:22pm)
:bouncy:

btw péntekről szombatra azt álmodtam, hogy a USS Enterprise-on vagyok többed magammal és mind Marvel-es szuperhősök vagyunk. Nick Fury, Black Widow és Hulk egyértelműen ott volt. idk, én ki voltam...
7 körül felébredtem, de vissza tudtam aludni és tudtam folytatni az álmot is.

Az nagyon jó, ha visszaalvás után megy tovább 😁 annál már csak az jobb, ha álmodban realizálod, hogy álmodsz és tudod irányítani.
Member
Gold: 0.00
Jun 20 2020 03:03am
Legfelsőbb bíróságban ültem, apám is ott volt. Fura volt mert körben ültünk mint az ETben.

Aztán következő snitt h apámmal vagyunk a folyosón és kétszer behuzok neki mert fideszes politikus

Aztán erre mondja h nem tudott mit tenni etc

És akkor bogve mondom neki h de hat pont te tudnál a legtöbbet tenni

Eléggé wtf
Member
Jun 21 2020 10:27am
azt almodtam, hogy annyira jo vagyok, mint vismajor
innen tudtam, hogy ez alom lehet csak, mert annyira jo, mint vismajor senki nem lehet a valosagban ofc
Member
Gold: 5,302.77
Jun 21 2020 11:26am
Quote (smokingcanrevealhiddenlasertraps @ Jun 21 2020 06:27pm)
azt almodtam, hogy annyira jo vagyok, mint vismajor
innen tudtam, hogy ez alom lehet csak, mert annyira jo, mint vismajor senki nem lehet a valosagban ofc

erdekes :wacko:
Member
Jun 22 2020 02:51am
Alom1: Bnom hazaallitott egy masodik pinanyalo kolyokkel. Nah erre en megalmodtam h veszek egy berni pasztort h kiegyenlítsem a szitut ( regota topik nalunk h veszek egy rendes kutyat mert amugy csak egy van itthon es pont olyan mint beni pinanyaloja)

Alom2: Lan parti egyik IRL haveromnal cszni akartak de engem rohadt idegesitett h nincs rendes eger pedig kettot is kipróbáltam. Aztan legtobben csak pialtak, a gepemet elfoglalta vmi noname ugyh leultem pialni. Egy voroshaju zoldruhas csaj lesmarolt de aztan visszament a bnojehez es leleptek. Ez engem nem igazan erdekelt almomban en csak cszni akartam. A csajnem volt IRL szereplo de almomban megis olyan erzes volt h ismerem. Fura

Alom3 Van posztapokaliktikus vilag volt minden romokban de vmi battleroyal game ment es en voltam son goku ofc. Erre az alomra nem annyira emlekszem mint a masik kettore sztem ezt álmodtam elsore
Member
Gold: 80.00
Jun 22 2020 03:21am
Quote (Sorvatkutyuska @ 22 Jun 2020 10:51)
Alom1: Bnom hazaallitott egy masodik pinanyalo kolyokkel. Nah erre en megalmodtam h veszek egy berni pasztort h kiegyenlítsem a szitut ( regota topik nalunk h veszek egy rendes kutyat mert amugy csak egy van itthon es pont olyan mint beni pinanyaloja)

Alom2: Lan parti egyik IRL haveromnal cszni akartak de engem rohadt idegesitett h nincs rendes eger pedig kettot is kipróbáltam. Aztan legtobben csak pialtak, a gepemet elfoglalta vmi noname ugyh leultem pialni. Egy voroshaju zoldruhas csaj lesmarolt de aztan visszament a bnojehez es leleptek. Ez engem nem igazan erdekelt almomban en csak cszni akartam. A csajnem volt IRL szereplo de almomban megis olyan erzes volt h ismerem. Fura

Alom3 Van posztapokaliktikus vilag volt minden romokban de vmi battleroyal game ment es en voltam son goku ofc. Erre az alomra nem annyira emlekszem mint a masik kettore sztem ezt álmodtam elsore

valahol biztos láttad, nem látunk új arcokat/embereket az álmainkban
Member
Jun 22 2020 03:26am
Quote (Cpt_Ghost @ Jun 22 2020 11:21am)
valahol biztos láttad, nem látunk új arcokat/embereket az álmainkban

Azokat nem, de tapasztalataim szerint ha a szereplő kiléte nem fontos akkor tulkeppen meg sem jelenik az almodban. Szoval ha azt almodod ga szexelsz egy nővel de nemtudod kivel akkor ott inkabb magarol a szex iranti vagyrol szol, de ha megvan h kivel akkor meg inkabb az a szempont nem? H iranta van elnyomott/tudatalatti vagyad
Member
Gold: 80.00
Jun 22 2020 04:08am
Quote (Sorvatkutyuska @ 22 Jun 2020 11:26)
Azokat nem, de tapasztalataim szerint ha a szereplő kiléte nem fontos akkor tulkeppen meg sem jelenik az almodban. Szoval ha azt almodod ga szexelsz egy nővel de nemtudod kivel akkor ott inkabb magarol a szex iranti vagyrol szol, de ha megvan h kivel akkor meg inkabb az a szempont nem? H iranta van elnyomott/tudatalatti vagyad

en csak arrol beszelek, hogy literally nem tud az agyad uj arcokat kitalalni, ugyhogy valahol mar lattad a not elotte.
Member
Jun 22 2020 04:39am
Quote (Cpt_Ghost @ Jun 22 2020 12:08pm)
en csak arrol beszelek, hogy literally nem tud az agyad uj arcokat kitalalni, ugyhogy valahol mar lattad a not elotte.

elegge bsnek hangzik
meg amugyis: ha mar elotte kitalaltam egy nem letezo embert, akkor almodni tudok rola ? :wacko:
Go Back To Magyar Topic List
Prev12345615Next
Add Reply New Topic New Poll