Quote (bamboo @ May 8 2017 09:21pm)
ami meg a fikas pizzat illeto amugy, nalunk ilyen nem megy, de van nehany ilyen hely :)
ha rendszeresen rendelsz, messze laksz nem adsz egy forintot se, es vmilyen modon szopatod a futart, vagy mindig pont zaras elott rendelsz h a futarnak meg a munkaideje utan ki kelljen vinni a kajadat, akkor elobb-utobb megprobaljak elerni h ne rendelj tobbet, paraszt viselkedessel/szar kajaval, nemes egyszeruseggel azert mert neki nap vegen tobb penz marad a zsebeben kevesebb meloval ha te nem rendelsz. ez igy mukodik, lehet engem szidni de nem en talaltam ki, nekem az erkolcsi normaim nem engedik ezugyben a tettlegesseget, de belul azert erosen kurvaanyazok en is
regi/uj cegnel dolgozol amugy?
btw: en par honapja felfedeztem egy pizzazot, akiktol neha rendelek egy pizzat es nem tulzok, ha azt mondom, hogy a futar olyan illemmel szol bele a telefonba erkezes elott (!!), hogy en vagyok megilletoedve, mert anyam nem ilyen kedves
ennek tetejebe meg a pizza is hatrakotott kezzel agyonveri a pesti mezonyt es ezeknek a futaroknak en siman ottfelejtek 400-600Ft jattot, de pl. a multheten zuhogo eso volt, tuloraztunk, siman hagytunk egy ezres jattot ketten, mert megis csak azott a szerencsetlen rendesen.
de azert szep kis flame kerekedett a temabol