Quote (Karan2_Returned @ Oct 8 2016 01:34pm)
Tegnap ejszakaztam elöször Zürichben. Jött 5 haver megünnepelni a szülinapomat, elöször elkezdtünk egy parkban alapozni. Kb ket ora utan elindultam egyikükkel setalni egy kört, egyik masik jött utanunk. Megalltunk egy helyen focizni egy felig üres tejesdobozzal, utana jött hozzank ket fiatal csaj hogy nem lattunk-e egy doboz cigit. Lattam egy par zoknit meg egy tubus fogkremet, de azok nem kellettek nekik. Elkezdtek meselni hogy 2 csavoval voltak es lenyultak a cigit azt elmentek. Mivel egy parkban voltunk hajnali 2 körül megkertek hogy kiserjük el öket. Utközben megtalaltuk a ket csavot is, egyikük elfutott ahogy meglatott minket, a masikat meg felajanlott nekünk egy kis jägermeistert. Elkezdtünk beszelgetni a csajokkal, erre megjött a többi haverom is. Erre visszajött az a random csavo is aki elfutott, es mondta nekünk hogy takarodjunk a faszba a területeröl, es elkezdte lökdösni az egyik 40 kilos haveromat. Mondtam neki hogy nyugodjon le es gondolkozzon mar el azon mit is csinal. Annyira elborult itt az agya hogy nekemugrott volna ha a baratja nem fogja le, aztan baratja is megkert hogy menjünk el. Mondtuk nn, aztan par perc faszjancsiskodas utan elmentek. Megittunk mindent es mentünk tovabb, ut közben lattunk a csavot aki meg akart verni hogy a földön fetreng a hanyasaban.
Mentünk Burger Kingbe, ahogy sorra kerültem jött egy biztonsagi ör hogy valaki kitepte es eldobta a kartyaolvasot. Haverommal bedugtuk a kabeleket hogy gyorsabban tudjunk rendelni, a kasszas csavo meg annyira halas volt hogy adott mindkettönknek ingyen sültkrumplit meg üditöt. Kaja utan mentünk a belvarosba, csavo aki kert tölünk tüzet mondta arrafele mar vege a bulinak, ha jo helyet keresünk menjünk mashova kb 20 percre gyalog. Hivtunk egy taxit, es amire odaertünk kitalaltuk hogy menjünk megis mashova, ugyhogy setaltunk vissza kb ugyan oda ahonnan jöttünk. Ott vettünk piat, azt iszogattunk egy haz lepcsöjenel mint valami csövesek. Itt hazamentek ketten, mi meg elindultunk keresni egy bart. Ablakbol lattuk egyik helyen hogy nagyon sok csak van, a dolgozok thai csavok voltak es karaokeztak, az összes csaj meg miattuk volt ott. Ezt nem igazan tudtuk hova tenni ugyhogy mentünk tovabb. Megalltunk megbeszelni hova menjünk, azt jött ki egy csavo egy kuplerajbol mellettünk hogy teljesen atbasztak es el se elvezett. Jött erre egy masik csavo, mondta milyen hülyek vagyunk hogy nem nezzük meg a kinalatot. Egyik haverom be is ment a csavoval, es irt hogy teljesen jok az arak es egyedül visszatert aki bevitte. Mondta miraculixet szedett azert nem akart dukni. Mentünk hat tovabb iszogatni, es varhattunk fel orat haveromra. Utana mondtak többiek hogy nem igazsagos hogy nekem van szülinapom es a haverom elmegy kurvazni, ezert meghivnak egy sztriptizbarba. Volt par ~40 eves hatalmasmellü csaj, mondtam nn szar es egy sör utan kimentem egy masik sraccal azt mentünk haza hozzam. Kb egy ora mulva hivott haver aki maradt a sztriptizbarban hogy teljesen lehuztak öket, szoval nem bantam meg hogy elmentem. Haver itt alszik meg a szobaban, remeltem hogy felebred amire ezt leirom, de nem, ugyhogy elegge mesh a szituacio.
xD
hb!
Quote (SummertimeClothes @ Oct 8 2016 02:24pm)
a faszt
csak megfigyeltem oket, es alapos gyanu utan
mindket csoport, akihez odamentem, kapcsolatban allt kabitoszerekkel
én lsdt akarok szerezni
de ha az ő helyzetükbe gondolom bele magam akkor adott egy ismeretlen ember aki megfigyel minket majd odajön drogot kérni
én azt hinném zsaru