Szabályok:
Szervezés :
- Mindenki 3 különböző hőssel nevezhet
- A listát vasárnap (01.17) éjfélig kell véglegesíteni
- A hősönként 1 decket lehet összerakni, amit szerda (01.20) éjfélig kell véglegesíteni ( ha valaki elkészült a deckjeivel az írja meg nekem üzenetben [csak annyit, hogy elkészült]. akitől szerda éjfélig nem kapok üzenetet az veszítette az első meccsét)
- A verseny alatt a deckek _nem_ módosíthatóak (ezt ellenőrizni nem fogjuk, de reméljük mindenki megbízható annyira, hogy nem cserélgeti a lapjait)
- A sorsolás után mindenki kap egy ellenfelet (kivéve a freecardosok), a két játékosnak kell leszervezni egymással a meccs időpontját (a végleges időpontot küldjétek el nekem is itt üzenetben)
- Az első meccset jövőhét vasárnap (01.24) éjfélig mindenkinek le kell játszania ( a további időpontok később jönnek ) - ha valami okból mégse sikerülne időpontot egyeztetni, akkor szóljatok és kitalálunk valamit
- Ha mindkét fél által leokézott időpont + 30 percre az egyik játékos nem jelenik meg, akkor automatikusan a másik játékos jut tovább ( írjátok meg nekem is üzenetben, hogy ez történt )
- A meccseket lehet spectelni, ha mindkét játékos leokézza. Természetesen írogatni a játékosoknak _tilos_
- A verseny díjazása : első hely 600 fg, második hely 300 fg, harmadik hely 100 fg
Játék :
- Egy játék során, ha valamelyik játékos nyert egy paklival, akkor az a meccs alatt már nem játszhat azzal a paklival
- Egy játék során, ha valamelyik játékos veszít egy paklival, akkor a következő játékban nem kötelező ugyan azzal a paklival játszania
- Egy meccs során az a játékos győz, aki előbb nyer mindhárom paklijával
- Nem lehet előre megbeszélni, hogy ki melyik paklit fogja játszani és nincs kötelező sorrend, mindkét játékos maga dönti el minden játék előtt (kivéve ugye azok, amikkel már nyert abban a meccsben)
- A meccsek között max 5 perc szünet van (ha a két fél mást meg nem beszél)
- Egy meccs játékait lehetőleg egyben le kell játszani, kivéve ha a két fél megegyezik abban, hogy később/máskor folytatja (ezt is írjátok meg pls + a jelenlegi állást)
- Ha mindkét játékos meghal egy körben (hellfire, stb), akkor a játékot újra kell játszani, ugyan azokkal a deckekkel
- A meccsek végeredményét küldjétek el nekem üzenetben, hogy tuti meglegyen + postoljátok ide, a másik player pedig voucholja
Olvassátok át, ha valami nem egyértelmű, kihagytam valamit vagy hülyeséget írtam valahova akkor szóljatok
Double elimination lesz amúgy, tehát mindenki legalább 2 ember ellen játszik
Véletlen sorsolás, kivéve rici + cpt, nekik megígértem, hogy első meccset játszhatják egymás ellen, mivel mindketten most kezdtek el játszani
This post was edited by llllllllllll on Jan 16 2016 03:35pm