Quote (Genthor @ Jan 5 2014 10:24pm)
Nem mondhatnám, hogy Senee a kedvenceim közé tartozik, ennek ellenére mégis azt mondom, hogy a Joey topicjában kialakult helyzetért nem ő a felelős. RRC indította a lavinát, az öcséd és Gürke meg rátett egy-egy lapáttal. Mindenki tudja, milyen Senee, ha nem szólnak hozzá, jól elbeszélget ő magában. De mindig akad egy-két idióta, aki elkezi provokálni. Most is ez történt, meg is lett az eredménye.
Egyébként, ha az én öcsém ilyen retard módon viselkedne egy olyan fórumon, ahol én is jelen vagyok, már rég eltörtem volna kezét-lábát.
néha tényleg úgy érzem, hogy te is egy szinten vagy seneevel
szummázva (és reportolva senee postjait) a topic lényege :
senee egy lassan 30 éves neckbeard aki az anyjáékkal él, ők tartják el és ő ezzel kurvára meg van elégedve
napjainak több mint a felét egy fórumon tölti, ahol mindenki utálja, mint a szart, de őt ez korántsem zavarja, sőt kihívásnak veszi.
büszke magára, hogy végre elérhet valamit az életben azzal, hogy a gonosz emberek megpróbálják elnyomni, de ő csak azért is marad és fossa magából a semmit mondó, retardáltságot árasztó postjait
napi 200 postját azért írja, mert úgyse olvassa el senki, de ha neadjisten mégis megtörténne és még reagálna is rá valaki EGY FÓRUMON AMI PERSZE TELJESEN LEHETETLEN,
akkor az már provokálás és szegény senee mindenki csak bántja és basszunk szét minden topicot és hurr durr
érdekes ha nekem írt volna valamit rrc akkor én nem kezdek el könnyes szemmel, habzó szájjal trollkodni joey topicjába hanem megbeszélem vele máshol
seneenek is azt tudom ajánlani, amit szabikának meg genthornak : ha rád tör az a vágy, hogy írj valamit, akkor azt egy txt fájlba tedd.
amikor unatkozol, akkor meg olvasgasd, meg válaszolgass magadnak :]
úgyse kíváncsi rá senki, ha meg mégis reagál rá valaki valamit, akkor már leírtam, hogy hogyan viselkedsz
ami persze teljesen normális, mert ha egy 100 fős közösségben 1 hülye van, akkor nem a hülyét kell elküldeni a picsába, hanem a többi normálisat
épp ésszel nem lehet felfogni, hogy mekkora nyomorék vagy. írod mindenkinek a faszságaidat folyamatosan, aztán meg jön a " ha nem válaszolnának rá, nem provokálnának, akkor nem lenne ez"
akkor mi a ku*va anyádért vagy még itt ba*dmeg?