Quote (Smat @ Jan 6 2014 01:41am)
Ha tényleg fogyatékos lenne és úgy is viselkedne a fórumon akkor lehet vízszintesbe tenném a csipogómat és beszélnék vele.
Also, implikálod hogy itt bárki is eltörné az öccse kezét/lábát/nyakát. Nem, nem törné el, de az biztos hogy a normálisabb ember elbeszélgetne vele, vagy legalább átkiabálna a szobájába hogy "hé öcsi ne legyél már ekkora nyomorék, moderáld magad egy kicsit".
Ez a foci related hülyeség meg már nagyon, de nagyon unalmas, az első pár alkalomkor még én is nevettem rajta irl, de most már csak sajnállak hogy te ezt még mindig menő dumának tartod.
Nem? A 'ha ilyen öcsém lenne, akkor...' kezdetű szöveg nekem baromira ezt jelenti, de mindenképpen sértésnek veszem fel, mint ahogyan szerintem mondjuk lestatéknál is meglenne ez ugyanebben az esetben
a legjobban az basz fel, hogy szerintetek nem szólok rá, ha bármi nem tetszőt látok - igen, megteszem, csak nekem ne szakértse meg néhány mastermind, hogy ők bizony már ilyen korban és helyzetben is kifogástalanul viselkedtek és hogy milyen dolog már ez
a focis dolog meg nem menőzés, de ha gondolod, megkíméllek az unalomtól ezentúl