Quote (Senee @ Jan 5 2014 10:43pm)
:XD:XDXD:XD:
+!%+!+!":XD
aha ok
tereld a témát
én a szemét
meg nőnek adtam ki magam
meg 12 évesen bárányhimlöm volt
most meg tyukszemem, a kurva anyámat
omg
hát hogy él az ilyen
mit tereljek ezen a témán? ennyire ismered, hogy öcsém milyen? hogy tanul, merre jár, milyen ember? srsly erre nem lehet mit írni, megnyugtatlak, rászólok, ha valami nem tetszik, de egy senee nekem ne mondjon meg semmit, mert hiteltelen bármilyen kérdésben, majd ha az lesz a kérdésem, hogy melyik a jó pizza, cola vagy wowban mit hogyan kell csinálni, megkereslek tényleg
ja és igen senee, emlékeztetlek arra, hogy nőnek adtad ki magad, hogy figyeljen valaki a nyomorodra, azt hiszem akkor talán nem kéne verned magad itt mindenkinek, hogy mekkora fasza arc vagy, mert az ilyen embereknél vannak bajok igen erősen, nem pedig megszakérteni mások életét, amíg a sajátod enyhén kifejezve is hagy kivánnivalót maga után
de hát mivel az életben mindenütt mindenki megszopatott elmondásod alapján (ez külön top lel amúgy, hogy le is írod részletekbe menően a saját szerencsétlen életedet

), ezért itt legalább megadatik neked az, hogy mindenkinek visszaszólhass és amikor már mindenki belefáradt az idióta agymenéseidbe, akkor elkönyvelhesd azt, hogy igen, nyertem gecó, végre egyszer az életemben