Quote (BmA_BeMyAngel @ Nov 9 2013 05:47pm)
hallottam itt a tarsashazban mar sokadjara hogy 1 nő üvölt 1 gyerekkel a lakásukban hogy A KURVA ANYÁDAT ÚGY SZAKADT LE HOGY LESZAKÍTOTTAD BAZDMEG meg ilyeneket, a hangja alapján kicsi gyerek, gondolom verheti is az anyja de ezt nem hallottam meg semmi bizonyítékom nincs. ha lemegyek és megfenyegetem/bezuzom az arcát akkor gondolom még engem basz meg a rendőr meg a gyereknek se lesz jobb, de hiába jelenteném ilyen családsegítő szarnál nemcsinálnának semmit valszleg. wat do?
nem az albimból hallom btw, csak ahogy jövök fel a lépcsőházban már hallottam párszor, ami elég durva mert akkor gondolom egész nap abuseolja szerencsétlen gyereket az az elmebeteg geci, megverném de nemlehet, wat do?
Csak nem ott laksz, ahol en szabival eltem egyutt ? Xd ott full ugyanez volt, egesz nap uvoltoztek egymassal, de nem ugy, hogy igy ha valami gondjuk van, akkor rauvoltenek orankent egyszer a masikra. Hanem igy kulon az evolucio nekik mar erre specializalodott hangszalakat fejlesztett ki, hogy egesz nap mehessen a cirkusz, mikor negyek reggel uvoltozik a lanyaval a fiaval, a felesegevel. Mikor este megyek le boltba, mar kicsit rekedtesebb hangon ugyanez. Mikor liftbe talalkozok veluk meg beszelgettem is a faterral es teljesen normalis kivulrol meg se mondana az ember, hogy otthon mi megy naluk egesz nap. Semmit nem tudsz csinalni kb, meg szerintem a gyerekeket se vertek ott, azok is teljesen normalisnak, epnek tuntek. Bar ki tudja, rolad se sokan mondanak meg kivulrol, hogy lelki serult lettel xd