d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Magyar > 100k Lesz A Minimálbér
Prev11112131415Next
Add Reply New Topic New Poll
Member
Gold: 343.00
Nov 7 2013 05:52am
nemtom mi a faszért kell ilyen tirpák tahó módon megnyilvánulni, nem, még akkor sem, ha nem értesz velem egyet

Quote (Jancsipapa @ Nov 7 2013 11:37am)
irtó unalmas mindenütt senee vergődéseit olvasni
nem tanult semmit, nem végzett semmit, de úgy gondolja, hogy munka nélkül kéne 200k+-okat keresnie

szánalomra méltó, utolsó patkány teremtmény

milyen 200k+-okat milyen munka nélkül
el sem olvasod a postjaimat csak bevágod azokat amikor poénkodom és akkor kész, ugatsz a faszsgáról

120k fizetés egy középfokú végzettséggel rendelkező embernek ne legyen luxus
erről szoktam pofázni

igen, régen 140-160k-t mondtam, de már egyre esik lejjebb az igényem, ahogy csömörlök bele ebbe a szar világba

Quote (Inakwo @ Nov 7 2013 11:36am)
nekem már kurvára elegem van a sírásodból

van egy ugyan ilyen haverom, még ide is járt jo ideig, neked a legnagyobb bajod a lustaság, botrány ahogy élsz...és ne másra haragudj, azért mert nem tanultál vagy nem törekedtél a legjobbra az életben és csak várod a sült galambot a panel szobában.

De nem is tudom minek válaszolok, kb már millioszor el lett ugatva neked, de csak folytatod a sírást, és a más hibáztatását hogy egy csődtömeg vagy.

nem törekedtem ja
mert nekem igy adva volt egy szitn gyerekkoromban
ha teljesitettem, ha nem

és igy azt hittem az állandó
nem úgy éltem mint a bárók, de nem panaszkodtam sose imo
és oda jutottam, hogy nekem ennyi elég, nem akarok többet

csak ugye mostmár tenni kéne érte csak nincs kedvem ilyen szar világba geci emberek között

régen ha valamihez nem volt kedvem akkor nem csináltam kész, sose volt semmi kötelező, meg ilyen "márpedig ezt végigcsinálod"
msot meg ezt kéne az élettel
tök szar
Member
Gold: 5,302.77
Nov 7 2013 05:54am
Quote (Senee @ Nov 7 2013 12:43pm)
sose mondtam, hogy tot kolbászból lenne
lett volna lehetőségem kimenni mosogatni, de inkább azt mondtam nem, mert ugyis csak átbasznak, lehuznak, etcetc.. mert nekem új dolog lenne ott minden, nem tudnám mi a fasz van, azok meg nap mint nap találkoznak a szerencsétlen balkáni senkikkel. majd biztos mindegyiknek a javát akarják és azért ülnek ott, hogy segitsenek rajtunk.. szoval inkább nem mentem ki :XD

szóval ok, ilyen szempontból elfogadom azt, hogy én tehetek arról, hogy ott vagyok ahol.. mert nekem is meglett volna a lehetőségem (am nem is egyszer), hogy vigyem valamire

de mondjuk aki beleszületik egy tatabánya-mésztelepre, nincs pénz, nincs szarse
és meglehet nézni van pár riport youtuben is, a kicsik mind mondják, hogy ők ezek lesznek azok lesznek, aztán a nagyobbak már igy tapasztalták mi az élet és kb szarnak bele, megcsömörlenek

és azt a sok elsikkasztott milliót-milliárdot, ha esetleg ezeknek a nyomorultaknak az oktatásába-étkeztetésébe fektetnék és nem a villák építésébe, akkor lehet nem itt tartanánk

mert azért aki beleszületik a szarba, ok, alsós koráig megy az iskolába meg tanul aztán ahogy nő egyre inkább nem fogja érdekelni a suli mert a szülők se olyanok, a közösség se olyan és pénz kell, nem 5-10 év múlva, akkor és ott..
szóval ja, vagy az oktatásukba-étkeztetésükbe kell fektetni vagy abba, hogy sterilizálják mindet, és akkor legalább nem szaporodnának tovább a szerencsétlenek, a szegények

Amióta világ a világ ez van. 99% valamilyen szinten nélkülözik, azért, hogy a maradék 1%-nak mindene meglegyen. Soha nem fog megváltozni, törődj bele. Az egyszerű ember annyit tehet, hogy tanul és keményen dolgozik, azért, hogy felsőbb körökbe kerülhessen és +1 dologgal többet engedhessen meg magának. Ez is olyan persze, hogy vagy bejön vagy nem. De most már legalább tehetsz érte. 500 évvel ezelőtt meg ha valaki parasztnak született, paraszt is maradt meg a gyerekei is. Ennyi. Nem tudom, mit kell ezen vergődni, így működnek a dolgok, akár elfogadod, akár nem, kész.
Member
Nov 7 2013 05:55am
Quote (josheide @ Nov 7 2013 11:48am)
Szoval te valami kommunista diktaturat akarsz ahol a szegenyeket sterilizaljak es vegul csak a felso kozeposztaly + marad meg?

hogy a picsaba tanulhattal te szociologiat?? :D

nem, az lenne a jó, ha a sikkasztás helyett oktatásra-étkeztetésre költenének

de ha nem akkor sterilizálják őket, mert az nem állapot, hogy a szarba-mocsokba születnek négyesével az emberek a középosztály(?!?!?!? lol magyarországon nincs is) meg vagy egyáltalán nem is vállal gyereket vagy 30+ után egyet, joesetben kettöt

mi lesz belölünk igy ezzel a folyamattal 50 év múlva?! dél-amerika?! rabszolgaállam?!
Member
Nov 7 2013 05:58am
Quote (-joey- @ Nov 7 2013 11:54am)
Amióta világ a világ ez van. 99% valamilyen szinten nélkülözik, azért, hogy a maradék 1%-nak mindene meglegyen. Soha nem fog megváltozni, törődj bele. Az egyszerű ember annyit tehet, hogy tanul és keményen dolgozik, azért, hogy felsőbb körökbe kerülhessen és +1 dologgal többet engedhessen meg magának. Ez is olyan persze, hogy vagy bejön vagy nem. De most már legalább tehetsz érte. 500 évvel ezelőtt meg ha valaki parasztnak született, paraszt is maradt meg a gyerekei is. Ennyi. Nem tudom, mit kell ezen vergődni, így működnek a dolgok, akár elfogadod, akár nem, kész.

ok, ezt így elfogadom és ez is az igazság

amiért vergődök az azért van mert nem tudok beletörődni és lusta vagyok a sok ármánykodáson keresztülvergődve (esetlegesen) eljutni valahova
:c
Member
Gold: 2,366.74
Nov 7 2013 05:58am
Quote (Senee @ 7 Nov 2013 12:52)
nemtom mi a faszért kell ilyen tirpák tahó módon megnyilvánulni, nem, még akkor sem, ha nem értesz velem egyet

milyen 200k+-okat milyen munka nélkül
el sem olvasod a postjaimat csak bevágod azokat amikor poénkodom és akkor kész, ugatsz a faszsgáról

120k fizetés egy középfokú végzettséggel rendelkező embernek ne legyen luxus
erről szoktam pofázni

igen, régen 140-160k-t mondtam, de már egyre esik lejjebb az igényem, ahogy csömörlök bele ebbe a szar világba

nem törekedtem ja
mert nekem igy adva volt egy szitn gyerekkoromban
ha teljesitettem, ha nem

és igy azt hittem az állandó
nem úgy éltem mint a bárók, de nem panaszkodtam sose imo
és oda jutottam, hogy nekem ennyi elég, nem akarok többet

csak ugye mostmár tenni kéne érte csak nincs kedvem ilyen szar világba geci emberek között

régen ha valamihez nem volt kedvem akkor nem csináltam kész, sose volt semmi kötelező, meg ilyen "márpedig ezt végigcsinálod"
msot meg ezt kéne az élettel
tök szar

én értem hogy mit mondasz, de akkor a nevelésedben is voltak gondok és szüleid is hibásak valamilyen szinten
Member
Nov 7 2013 06:06am
Quote (Inakwo @ Nov 7 2013 11:58am)
én értem hogy mit mondasz, de akkor a nevelésedben is voltak gondok és szüleid is hibásak valamilyen szinten

anya szegény családból jött és tanult sokat, dolgozott sokat, hogy nekünk minden meglegyen és ne nélkülözzünk ahogy ő tette
csak azzal, hogy mindent ő megtett értünk, kb így nekünk nem kellett sokmindent, én sztem ezért nem tanultam meg küzdeni és ezért hagytam abba mindent, adtam fel

az a baj a gyerekneveléssel, hogy nem tudsz mindent kiküszöbölni, ha egyik oldalon adsz a másikon nem jut annyi, el kell vegyél idő és/vagy energia hiányában

és nem kell azzal jönni, hogy már megint másokat hibáztatok, nem, nem bántásból írom ezeket, de ez is közrejátszott, felerősítette a férget aki bennem lakozik

pl szegénysorból jött gyerekeknek nagyon szar volt, de talpraesettek lettek, megállják a helyüket mert korán megtanulták mi az élet, megtanulták mi az a küzdelem
nekem meg most felnőtt fejjel kéne ezt megtanulni és most találkoztam vele mi is az élet
és igy kb meg kéne erőszakoljam magam, hogy én olyan legyek, hogy NA, GYERÜNK, CSIONÁLJUK, EZAZ, ELŐRE, mert mindigis szartam bele mindenbe mert nem volt semmi muszáj
Member
Gold: 206.00
Nov 7 2013 06:07am
Quote (-joey- @ Nov 7 2013 01:54pm)

tudok nem egy mélyszegénységből jövő srácról, aki most csinálja biológusként vagy éppen vegyészként a doktorit. bejárnak ők is velem együtt dolgozni minden nap nyolcra (majd' 2 óra az út összességében) az egyetemre, építik a jövőjüket, az egyikőjük cigány származású. ennek ellenére haladnak és külföldi ösztöndíjakat kaptak és kapnak, önerőből tanultak nyelveket, különórákat tartanak és így tovább. sehol sem vagyok szorgalomban még most se hozzájuk képest, de akkor hol van ez a gyökér hozzájuk, vagy akár csak hozzám képest... eteti az anyja a hájas pofáját, itt veri magát, hogy épp meg tudott venni egy kólát vagy egy pizzát és ez neki teljesen remek, de azért ne bántsuk már meg olvassuk el amit ír, mind a 6000000000 sor bőgést, mert hogy lehetünk ilyen kirekesztőek!

hihetetlen, komolyan

This post was edited by Jancsipapa on Nov 7 2013 06:09am
Member
Nov 7 2013 06:10am
:DD

Quote (Jancsipapa @ Nov 7 2013 12:07pm)
tudok nem egy mélyszegénységből jövő srácról, aki most csinálja biológusként vagy éppen vegyészként a doktorit. bejárnak ők is velem együtt dolgozni minden nap nyolcra (majd' 2 óra az út összességében) az egyetemre, építik a jövőjüket, az egyikőjük cigány származású. ennek ellenére haladnak és külföldi ösztöndíjakat kaptak és kapnak, önerőből tanultak nyelveket, különórákat tartanak és így tovább. sehol sem vagyok szorgalomban még most se hozzájuk képest, de akkor hol van ez a gyökér hozzájuk, vagy akár csak hozzám képest... eteti az anyja a hájas pofáját, itt veri magát, hogy épp meg tudott venni egy kólát vagy egy pizzát és ez neki teljesen remek, de azért ne bántsuk már meg olvassuk el amit ír, mind a 6000000000 sor bőgést, mert hogy lehetünk ilyen kirekesztőek!

hihetetlen, komolyan

Quote (Senee @ Nov 7 2013 12:06pm)
pl szegénysorból jött gyerekeknek nagyon szar volt, de talpraesettek lettek, megállják a helyüket mert korán megtanulták mi az élet, megtanulták mi az a küzdelem
nekem meg most felnőtt fejjel kéne ezt megtanulni és most találkoztam vele mi is az élet

Member
Gold: 2,366.74
Nov 7 2013 06:14am
Quote (Senee @ 7 Nov 2013 13:06)
anya szegény családból jött és tanult sokat, dolgozott sokat, hogy nekünk minden meglegyen és ne nélkülözzünk ahogy ő tette
csak azzal, hogy mindent ő megtett értünk, kb így nekünk nem kellett sokmindent, én sztem ezért nem tanultam meg küzdeni és ezért hagytam abba mindent, adtam fel

az a baj a gyerekneveléssel, hogy nem tudsz mindent kiküszöbölni, ha egyik oldalon adsz a másikon nem jut annyi, el kell vegyél idő és/vagy energia hiányában

és nem kell azzal jönni, hogy már megint másokat hibáztatok, nem, nem bántásból írom ezeket, de ez is közrejátszott, felerősítette a férget aki bennem lakozik

és igy kb meg kéne erőszakoljam magam, hogy én olyan legyek, hogy NA, GYERÜNK, CSIONÁLJUK, EZAZ, ELŐRE, mert mindigis szartam bele mindenbe mert nem volt semmi muszáj

én egy normális családból származok, nem vagyunk gazdagok meg ilyesmi
gyerek korom óta dolgozok apummal, és sosem volt semmi a seggem alá tolva.

Amit mondtak a szüleim elsőre megcsináltam. Szoval attól hogy anyud szegény családból jött nem kell elkapatni a gyereket...óriási butaság az ő részéről
Member
Gold: 95.00
Nov 7 2013 06:20am
Seneenek mindegy mit mondassz, mindig kitalal valami faszsagot, par ev mulva ugyis eljut oda, hogy havi 80kert is elmegy dolgozi
Go Back To Magyar Topic List
Prev11112131415Next
Add Reply New Topic New Poll