nemtom mi a faszért kell ilyen tirpák tahó módon megnyilvánulni, nem, még akkor sem, ha nem értesz velem egyet
Quote (Jancsipapa @ Nov 7 2013 11:37am)
irtó unalmas mindenütt senee vergődéseit olvasni
nem tanult semmit, nem végzett semmit, de úgy gondolja, hogy munka nélkül kéne 200k+-okat keresnie
szánalomra méltó, utolsó patkány teremtmény
milyen 200k+-okat milyen munka nélkül
el sem olvasod a postjaimat csak bevágod azokat amikor poénkodom és akkor kész, ugatsz a faszsgáról
120k fizetés egy középfokú végzettséggel rendelkező embernek ne legyen luxus
erről szoktam pofázni
igen, régen 140-160k-t mondtam, de már egyre esik lejjebb az igényem, ahogy csömörlök bele ebbe a szar világba
Quote (Inakwo @ Nov 7 2013 11:36am)
nekem már kurvára elegem van a sírásodból
van egy ugyan ilyen haverom, még ide is járt jo ideig, neked a legnagyobb bajod a lustaság, botrány ahogy élsz...és ne másra haragudj, azért mert nem tanultál vagy nem törekedtél a legjobbra az életben és csak várod a sült galambot a panel szobában.
De nem is tudom minek válaszolok, kb már millioszor el lett ugatva neked, de csak folytatod a sírást, és a más hibáztatását hogy egy csődtömeg vagy.
nem törekedtem ja
mert nekem igy adva volt egy szitn gyerekkoromban
ha teljesitettem, ha nem
és igy azt hittem az állandó
nem úgy éltem mint a bárók, de nem panaszkodtam sose imo
és oda jutottam, hogy nekem ennyi elég, nem akarok többet
csak ugye mostmár tenni kéne érte csak nincs kedvem ilyen szar világba geci emberek között
régen ha valamihez nem volt kedvem akkor nem csináltam kész, sose volt semmi kötelező, meg ilyen "márpedig ezt végigcsinálod"
msot meg ezt kéne az élettel
tök szar