Quote (cowding @ 6 Jun 2013 14:55)
Sziasztok!
Zsani vagyak. 26 éves. Csak fiu barataim vannak, igy nem nehez ilyen
korokben forogni, mint a LOL. Estenkent szokatm jatszani, hajnalig.
nevezés valahova
szokatm
PinGviNkehh EuWE srv. LoL mellett Codozom is... =) Ha van időm játszom...^.-
A játékban a nevem anulupapanapopo
tl;
Zsu vagy Adél kinek hogyan tetszik – ign; Prezmez/ EUNE
19 év
Bárkivel eltrollkodok ha kell. Nem hivatalosan 2 éve játszom ez idő alatt mások accountjain játszottam mert rávettek, hogy üljek le játszani, hivatalosan viszont 1 éve amióta saját felhasználóm van. Eleinte nem játszottam sokat, csak ha barátok fent voltak és hívtak, de mára már egyedül is játszom. Baráti köröm rángatott bele, viszont a gamerkedésbe testvérem, több mint 9 éve vagyok gamer és LoL-al együtt 9 játékkal játszom(pl,; tera online, diablo III, warframe, aion, vindictus.. stb.) Régebbi játékokkal is játszottam illetve szeretek mai napig játszani, szívesen visszamennék Star Wars Jedi Knight Academyzni, vagy Quakezni is akár, de nem tudom egyedül nem az igaz, járni a szervereket. Elder Scroll; Oblivionnal is szívesen játszanék ismét, de sajnos sehol nem találtam meg értelmesen, na majd egyszer! Napi 6 órát minimum játszom. Maximum 12-13 órát játszom és mind emellett még szociális életem is van. Játszanék én többet is de a tanulás és a szociális életem nem engedi, szóval be kell érnem ennyivel. Különböző konzolokon is játszom, illetve ha leültetnek elé feltalálom magam, elszórakozok előtte. Mindenhol a funra megyek, minek komolyan venni hisz csak egy játék, mondjuk egy enchantolás ha tönkre megy az bosszant azért, de hát na ( = u=) Cosplay készítés sem utolsó számomra idén nyárra is készül a LoL cosplay. Aminek remélem lesz sikere, tetszeni fog az embereknek és meg fog felelte az elvárásoknak.Divat szakmában otthon vagyok, ezen a szakon végzek jövőre. Őszintén bevallva nagy álmom, hogy egy nap csinálok egy mmorpg játékot, de hát ahhoz olyan szakot is kéne végeznem, hogy véghez tudjam vinni, vagy elég csak egy részét és társulok emberekkel :3 Ez majd később eldől ~
dr
ez gurke lesz