Quote (vtibor @ 5 Nov 2012 14:39)
Na már 14 millio aranyat osszegyujtottem, egyre haladok a karakteremmel az uj faj fele.
8 ezer pont kell hozza, egy ujjaszuletesert 5 ezret kapok, de mar nem erne meg mivel a fejlodese es tanittatasa legalabb 5-6 millioba kerulne.
Inkabb ezzel elhuzom mig elerhetove nem valik az alakvalto faj.
Gondolom a faj nevebol adodik hogy mennyire hasznalhato. Minden eddig elert tipusba atalakulhatok, attol fuggoen melyik stat tetszik nekem.
Nagyon orvendetes teny lesz ha elerem. :-)
Kozben probalkozom egy-ket ritkabb kard beszerzesevel, de ez nem halad valami eredmenyesen. Sebaj ha osszeszedek eleg penz meg is vasarolhatom oket nalam eredmenyesebb jatekosoktol. Persze ehhez a penztarcamba kellene nyulnom jo melyen es azt nem szeretnem.
Szerintem probald meg azt,hogy osszebaratkozol nehany nalad joval erosebb jatekossal, meghivod oket par sorre, piara, es mikor mar annyira be vannak rugva,hogy magukrol sem tudnak, kerjel toluk valami egyedi cuccokot, meg kardot, hatha erosebb leszel es jobban megy a fejlodes, meg nem kapod az alakvalto fajt, utana meg gondolom szinte elpusztithatatlan leszel.
Gondolj csak bele: meglatod az ellenfeled, felmered, megnezed mi a gyenge pontja, es olyan fajt valasztasz, ami pont a gyengeje :~) Konnyu siker.
Viszont remelem nem tevetsz at megint az ero tulso oldalara, es nem gonoszkent folytatod utadat.
Sok sikert a tovabbiakban, remelem sikeresek lesznek a vadaszataid !