d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Magyar > Nosztalgia Topik, Jsp Edition.
Prev1234Next
Add Reply New Topic New Poll
Member
Gold: 43.51
Oct 1 2012 11:39am
Jó is az a faszverés

FUCK

This post was edited by NerfHydraDPS on Oct 1 2012 11:39am
Member
Gold: 69.85
Oct 1 2012 11:40am
میں آپ کے ساتھ بات چیت پر چاہتا نہیں کرتے، آپ کو کوئی مزید بات چیت اور تبادلوں میں پیش کرنے کی رکھا جائے چاہتے نہیں ہو جاری، اور نہ ہی کسی بھی معلومات یا غریب پر خیالات کے ہمارے تبادلہ کو لاگو کرنے اور مواصلات چینل، نہیں کہیں کے طور پر صرف ایک آدم لوگوں سے بات پسند نہیں کرتے ہیں کو برقرار رکھنے.
غلط سمجھنا پر افسوس ہے یہ گر نہیں ہوتا لیکن آدم کی خلاف ورزی ہوتی ہے نہیں سورج یا غیر خلاف ورزی کے نافذ اور پیدا حروف، osszesege، جو آدم سٹرنگ تشکیل سب لیکن ایک زمرہ اشارہ جس iletni میں چاہتا ہوں آپ کے ساتھ ساتھ آپ ایک صفر intellgienciaval ہونے دماغ کی تعریف کرتا، جو آپ کے طور پر اور دانشور آپ کی سطح کی وضاحت کرنے کا ارادہ رکھتے ہیں.
ہم آپ کو نہیں کریں گے پیش یا کم سطح کی معلومات، جو آپ کے وزٹرز کا ریکارڈ رکھا kozvetitettel حصہ ہیں اور نشر آگاہ، یہ میرے دماغ میں نقصان کی خواہش کریں گے، ہم میری انٹیلی جنس سطح ھیںچو، آپ کے کمپیوٹر پر ایک فصیل کے طور پر کیا میں آپ دو نہیں کریں گے، کیونکہ حفاظتی زندگی کے اطلاق شعبہ ہائے کا احاطہ کرنے کے لئے تاکہ سے بچنے کے لئے آپ کی اپنی روحانی سطح آدم lesulyedest Valois degenerate ہیں.
کہ تم میرے پاس آ، غیر حقیقی مطلب szemelyesits surreal متبادل حقیقت یا ساپیکش اور آپ کے وزٹرز کا ریکارڈ رکھا نمائندگی کرتے ہیں اور دوسروں، جو اصل میں صرف دوسروں کے بارے میں اپنے ذاتی آنکھوں میں میری تصویر تعصب ہے مطلوبہ مظاہرہ کرنے پر عملدرآمد ہے.
میں نہیں سوچ رہی تھی کہ اگر اس شخصیت کے ساتھ اسے کسی کوشش کر Valois دوسرے کے اعصابی نظام میں اس کے بارے میں افواہ ellentetjet رکھنے کے لئے آہستہ آہستہ آپ upsets؟
دوسروں کو آپ کے وزٹرز کا ریکارڈ رکھا سزا قابل موقع مذاق کرنے کا حق نہیں ہے.
آپ کو اس عمل اور طریقہ کار رکھا جائے inducing کر سکتے ہیں؟
میری رائے میں، آپ کے گھر یا سورج چمک رہا ہے، لیکن primitiveness اندیری میں، لیکن ... اب بھی دردناک blinding رے
مجھے توقع نہیں جوابات تاہم، اور کرتا برقرار رکھنے مواصلات، کے طور پر کسی نہ کسی طرح آگاہ کاروبار کچھ اس کی معلومات کے ایک اعلی سطح ہو گی نہیں تھا نہیں کی ضرورت ہوتی ہے، ہم ہمیشہ کچھ اظہار کم سطح کی جن میں سے ہماری معلومات، محدود ذہنی kepessegednek شکریہ نام سے جانا جاتا نہیں ہے توجہ مرکوز ہے.
کہ براہ مہربانی کے بعد magyarertelmezo keziszotart کا اطلاق کریں ...
تجھے. تو lesajnalak.
/ موضوع
Member
Gold: 0.00

Member
Ég vil ekki eiga samskipti við þig, þú vilt ekki að afrita myndir á neinn frekari samskipta og viðskipta áfram, né upplýsingar eða framkvæma skipti okkar skoðunum á fátækum og viðhalda samskipti rás, ekki neitt sem einfaldlega frumstæð fólk líkar ekki að tala.
Því miður misskilja það falli ekki, en frumstæð ekki brjóta gegn sól eða ekki brot sett og búið stafi osszesege, sem felst í frumstæða band, en allt saman flokkað ljós sem iletni ég vil að þú sem og núll intellgienciaval hafa heila skilgreiningu, sem eins og vitsmunalegum ætla að skilgreina færnistig þitt.
Við viljum að þú ekki kynnt eða senda lágmark-láréttur flötur upplýsingar, sem eru hluti af mér kozvetitettel og aired, það myndi skaða óskaði í huga mér, við draga njósna stig minn, það sem ég myndi ekki láta þér, því eins og eldvegg á tölvunni þinni svo verndandi nær beitt ganga af líf í því skyni að koma í veg fyrir andlega stigum þín af þínum úrkynjuðu frumstæða Valois lesulyedest.
Það sem þú kemur til mín óraunhæft leið szemelyesits súrrealískt val veruleika eða huglæg innleiða og tákna mig og sýna öðrum, sem er í raun einfaldlega löngun til að hafa áhrif á myndina mína í persónulegum augun annarra.
Ég var ekki að hugsa um að ef einhver tryin það er "að halda með þeim persónuleika að Valois ellentetjet orðrómur um hann í taugakerfi af hinum smám uppnámi þig?
aðrir hafa engan rétt til að grínast verðugt tækifæri til sentencing mig.
Þú gætir verið að hvetja þetta ferli og málsmeðferð?
Að mínu mati, í húsi þínu eða sólin skín, en primitiveness dökk, en samt sársaukafullar geigvænlega geislum ...
Ekki búast við mér svör, hins vegar, og ekki krefjast þess að viðhalda samskiptum sem sendar einhvern veginn, að fyrirtækið var ekki eitthvað sem það væri mikil upplýsingum, einbeita okkur alltaf sumir lágmark-láréttur flötur birtingarmynd sem er ekki vitað að upplýsingum okkar að ákveðnum andlegum kepessegednek takk.
Sækja magyarertelmezo keziszotart Eftir að þóknast ...
Um þig. lesajnalak svo.
/ Thread
Member
Oct 1 2012 11:41am

Member
Gold: 0.00
Oct 1 2012 11:41am

Member
Oct 1 2012 11:43am

Member
Gold: 33,265.80
Oct 1 2012 11:43am
Quote (Epiphone @ 18 Jan 2011 21:44)
http://img825.imageshack.us/img825/2552/8139f602d829b76f11d145e.jpg

fingom nincs ki ez, de kurva ronda a retremós pofaja. azt hiszem nem forumozó, ahogy az egykori durexplay sem, szóval minden további nélkül nyugodtan elmondhatom mekkora patkány. hogy sírt nekem szegény, hogy nem meri megmutatni webcamba a pofáját... ^_^
most meg úgy próbál beilleszkedni, hogy úgy tesz, mintha tudná helyesen használni nemes nyelvünket (bár a milegyen két szó -> mi legyen, de nembaj, simi simi), és egy mindenki által utált személyt próbál meg sajátos, primitív módján flémelni. menjél csak balettozni, oda való ez a ribanc stílus, kiscsillag. most pedig flame VAGY MINDENKIT AGYONVEREK
:kiss:

tomi ingame meg se mertél mukkannni te owned senki!
hamarosan viszont(30adikán) szét lesz verve a hatalmas pofád tomika ^^
még az is lehet énis ott leszek és sirhacc a rendöségnek ricsivel megesszük öket is te nolife
kár h nem screeneltem mikor sirtad h jaj mikor elhagyott a barátnöm akkor én is összetörtem azota vagyok ien kocka.. .:(
sad story

akk téged miért nem ismer senki se az ég egy adta világon?
csak a nolife subbeek akik ugyanazok mint te smile.gif

ki?
tán én kötöttem akárkibe is?
mindenki egy rosszindulatu önzö szemét alak itt és ebböl lett a veszekedés

lehet sajna énnem de hogy 30adikán szarrá verik az tuti :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

azért tévedsz el mert egy csepp értelem nem szprult beléd
sosem voltam pesti de én eligazodok...isten barmai

ja te is american idiotig jutottál el
de fogalmad sincs mi az a dookie vagy nimrod?
és beszolsz...pf
rl = 1 hit, mint a többi

Quote (GreenDay1994 @ 29 Apr 2009 20:04)
neked meg a jsp állásod  alapján láccik hogy egész nap toszod a gépet hogy 3k postod legyen meg ennyi fg-d
az életkor nem számit semmit

Quote (Epiphone @ 1 Feb 2011 18:17)
bocs, de én sajnállak, hogy huszonakárhány évesen úgy nyáladzol, mint egy óvodás. két láb az avád, hogy 'idegesíts' és csak úgy dicsérgeted szellemestert, mert neki is az... inb4 kurva okos akarsz lenni, de most fogd meg magad, és gondolkozzel azon, hogy huszonévesen nem a 30k netpostra kéne verni a pömpid, meg hogy te már 05 óta itt vagy, és nem az én reportolgatásommal meg idegesítésemmel kéne foglalkozni. és ez a topik mindenkinek szól (főleg gürke, fry, flutter, lacketto,szellemiq és agyalágyult haverjaik) aki ezt a dedót csinálja. inb4 síííírsz. egyikőtök sem tud értelmesebbet hozzászólni, senki majmok. harcikacsáról meg jaráról inkább szót se ejtek, mert az már tényleg a legalja alatt van legalul.
HABZOTT A SZÁM, MIKOR EZT ÍRTAM, TY

mit is mondtál hányszor nyomtad ki a monitort?
2x?

utána én cisnálok ki ismeri a green dayt ha már erröl van szo a világon.....és kik ismerik lact vagy ki a faszomat
megnézzük ki a nagyobb?

olvasni tanulj meg plz
9edikbe nyomtam 88 kilot de akk már nem gyurtam... csak ökörködtünk spanokal, miverl nekem rl haverjaim is vannak
és mielött flamelnél, 15 évesen nemtom hány kiloval szarakodtál.....25 kb

görögsali > hunsub
nem, még talán kiszel tünde > hunsub

naagyon
és mindenkit szarrá tudnék könnyen verni rl akárhogy ugattok

lehet nem birsz anarkin de ebbe a topikba 5 embernek egy rendes medi kapásbol leosztott volna 10%ot
és én már kaptam oanokért amiért itt még senki
az mi?

csütörtökön jsp tali = melegfelvonulás..

theoryrol meg annyit tomi ha olvasod hogy hát entierro is miattam lépett
elmeséltem neki kik tosszák ott a napot és már jött is, mert ö bele pl szorult értelem

te oan egy értelmetlen idiota vagy hogy az már fáj =S

-----------------------------------------------------------

kitettél egy képet magadról a profilodba és le is vették a medi tagot

http://forums.d2jsp.org/user.php?i=328807

trusted már nem oan jo

te cicabuz

-----------------------

azért te is igazán értelmes vagy

kit utáltok jobban XDDDDDDDDDDDDDD

Fezmin :wub: Fezmin :wub: Fezmin :wub: Fezmin :wub: Fezmin :wub: Fezmin :wub: Fezmin :wub: Fezmin :wub: Fezmin :wub: FezminFezminFezminFezminFezminFezminFezminFezminFezminFezminFezminFezminFezminFezminFezminFezminFezminFezminFezminFezminFezminFezminFezminFezminFezminFezminFezminFezminFezminFezminFezminFezminFezminFezminFezminFezminFezminFezminFezminFezminFezminFezminFezminFezminFezminFezminFezminFezminFezminFezminFezminFezminFezminFezminFezminFezminFezminFezminFezminFezminFezminFezminFezminFezminFezminFezminFezminFezminFezminFezminFezminFezminFezminFezminFezminFezminFezminFezminFezminFezminFezminFezminFezminFezminFezminFezminFezminFezminFezminFezminFezminFezminFezminFezminFezminFezminFezminFezminFezminFezminFezminFezminFezminFezminFezminFezminFezminFezminFezminFezminFezmin

------------------------------------------

cpt baszdmeg mit beszélsz értelmes postjaidrol? a postjaid 95% az hogy greenday de retard vagy takaroggy, a többiben meg csak az nyilvánul meg hogy foggal-körömmel erölködsz hogy itt megszeressenek

szoval szerintem aki takaroggyon azok ezek:

-cpt_ghost
-ghostmasterq
-moonflow
-greendaygeci
-joey vagy ki a tököm
-inurface
-egész theory ugy ahogy van cakon pakk bavart,yupit leszámitva
-baxi
-fahri
-alestorm
-megahero