Quote (Smat @ 30 May 2012 17:48)
1. Van egy alap fizetése ennek a "szakmának" úgy ahogy minden másnak is, szóval erre nem tudok se igennel se nemmel válaszolni.
2. Pontosan, lásd rrct, buta mint a faszom hiába van "nemzetközi" érettségije.
3. Jó akkor legyünk reálisak. Focizott már angliában olyan szinten ahol az emberek a magyar minimálbér(itt most 65k hufra gondolok mert ez ugrott be valamiért) háromszorosát kapják egy héten?
3 kicsi kettes a szám felett. Nem én nem kapok érte pénzt, de jövőre már ott leszek mert kiöregedett a mostani első csapat kapusa és engem is felhívtak hogy igen mehetek hozzájuk július közepétől edzeni.
Hf.
nehéz valamiről úgy beszélgetni, ha nem igazán érted azt amit leírtam.
1. akkor ezt failnak veszem, mert ez nem angliai anyagi viszonyok vs magyar viszonyok, hanem szakma értéke vita volt, tehát ott nem lennél több, mint bármelyik hunsubos egyetemista, ha kimenne.
2. itt arra próbáltam célozni, hogy érvként hoztad fel valamire, hogy mennyit fogsz vele keresni, én pedig arra utaltam, hogy ki nem szarja le, semmit sem mutat meg abból, hogy milyen ember vagy, sem képességben, sem mentalitásban. Tudnék neked olyan embert mutatni, aki röhögve gyalázná le iqban az emberek 99%-át még angliában is, mégis lófasz pénzért azt csinálja amit szeret.
3. tehát akkor megint olyat kérdezel amit te sem csináltál, ez a rész kicsit volt két enid sosem volt enid stílusú lett. Meg mivel nem mindenki focista nézzük mindenkinek azt amiben indul és ahhoz hasonlítsunk, mert én sem kérdezem meg tőled, hogy oldottál-e már meg differenciálegyenletet, vagy terveztél-e már motorvezérlő elektronikát.
Quote (Smat @ 30 May 2012 17:52)
Most ne sírjál már petike, buta vagy, ez van.
Intel is megmondta, pedig ő csak egy cukrász...
és te mégis ki a kurva isten vagy, hogy így beszélj valakiről, hoghy ő "csak" egy cukrász.
akkor leírom nyíltan, arra gondoltam a kettes pontban, hogy annak ellenére, hogy ilyen beképzelt gyökér vagy, még kereshetsz sokat, ezért nem jelent semmit. kőbuta embereknek is lehet sok pénzük.
This post was edited by CyberPunk666 on May 30 2012 10:58am