d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Magyar > Véleményem A Felsőoktatási Itézményről > Ahova Fél éve Járok...
Prev19101112Next
Add Reply New Topic New Poll
Member
Gold: 133.37
Feb 28 2012 06:35am
Quote (CyberPunk666 @ Feb 27 2012 05:38pm)
a felsoroltak 90%-a minden egyetemen megvan, a bme tényleg jó és vannak ott jó dolgok, de pont semmi olyat nem sikerült beleírnod amiben különleges. Leírtad az egyetem szó jelentését. grat.

Quote (beni @ Feb 27 2012 05:47pm)
egyébként ez

másrészt a legjobb hangulat szerintem a selmeci hagyományokat követő egyetemeken van (például Miskolc)

de nálunk van külön olyan diákkör, ami az elsősök pátyolgatását célozza meg: viszik őket non-stop kocsmatúrázni, segítenek beiratkozni mindenkinek stb és az ezermillió szakkoli pedig gondoskodik olyan szakmai programokról, amiket OP is említett

ezeket quoteolom be, de akkor az összes ezek után írtra értem, hogy akkor zsír, hogy mindenhol ez folyik, és csak én voltam alul informált.
Innentől mehetnek a legrandomabb spamek.

Quote (TresholdOfUniverse @ Feb 28 2012 01:54pm)
hallod, te egeszen biztosan buzi vagy.

azért az ilyen random flamenél kifejthetnéd, hogy miért gondolod így.

This post was edited by HunIndex on Feb 28 2012 06:36am
Member
Gold: 0.18
Feb 28 2012 06:44am
Quote (HunIndex @ 28 Feb 2012 14:35)
ezeket quoteolom be, de akkor az összes ezek után írtra értem, hogy akkor zsír, hogy mindenhol ez folyik, és csak én voltam alul informált.

ez nem flame, nekem is ez jutott eszembe. ki a faszom nyit egy ilyen topicot
Member
Gold: 0.18
Feb 28 2012 06:49am
rossz topic (DF

This post was edited by ElCapitano on Feb 28 2012 06:53am
Member
Gold: 15.00
Feb 28 2012 07:01am
én egyáltalán nem vagyok ilyen jó véleménnyel a bme-ről.
én is viken vagyok, immár 6. félvben, infon

Q épület 5 csillagos?
-kinézet: bármelyik börtöncella szebb
-funkcio: még egy előadást nem ültem végig hogy ne baszta volna le valami az áramot, elment a kivetőt, a mikrofonok másfél éve hangulatfüggően működnek

előadók:
- nem lehet általánosítani egyik oldalról se, találkoztam már sokfélével, jófej/semleges/pöcs és jófejen osztályos/semleges/geci triók minden kombinációja volt már

számomra a legsajnálatosabb dolog BME-vel az, hogy sok tanszék fosik az aktualitásra. többnyire 1 ember köré épülnek, aki 40 éve a szakma csúcsán volt, azóta jól érzi magát a bőrében, és azt tanítja amit tud.
nálunk viken ez annyira nem érezhet, bár az IIT tanszék egy nagy darab múlt. c,c++ gyakvezérek kiosztása első féléveseknek, ez megy nekik. de afölött uramisten...
más karokról viszont sokkal több ilyet hallok. építészeknél 40 éve kiadott könyvből tanítanak.
ezekre csak első közelítésben lehet ráhúzni a "valamiből meg kell tanulni az alapokat" eszmefuttatást, amint gyakorlat közelébe kerülsz, meglátod hogy ezzel bizony jól beleszartak csak a palacsintádba.

van azért ami lehúzza az imidzsét a dolognak, de ezek ellenére természetes eggyet értek vele, hogy jó egyetem, mert fel tudok sorolni kiemelkedő pozitívumokat is, amivel lekőröz több intézményt, csak azért nem vagyok már elszállva...

/e nem,nem olvasom vissza, tele van hibával, de megtehetem mert BMEs vagyok

/e2 ezúttal is a kurva anyját annak aki warnolt

This post was edited by kuzdithom on Feb 28 2012 07:04am
Member
Gold: 2,496.00
Feb 28 2012 07:07am
Quote (HunIndex @ Feb 28 2012 01:35pm)

aki egy ilyen rozsaszin felhot felbofog a BMErol, az meleg. homar. homokos.

persze jo iskola, de amit te irtal az legfeljebb arra utal h osszejott egy numera, es a hirtelen nagy jokedvben elfeljetetted mi tortent veled az elmult fel evben. esetleg vegig be voltal szivva.
Member
Gold: 6,645.00
Feb 28 2012 07:20am
Quote (kuzdithom @ Feb 28 2012 02:01pm)
én egyáltalán nem vagyok ilyen jó véleménnyel a bme-ről.
én is viken vagyok, immár 6. félvben, infon

Q épület 5 csillagos?
-kinézet: bármelyik börtöncella szebb
-funkcio: még egy előadást nem ültem végig hogy ne baszta volna le valami az áramot, elment a kivetőt, a mikrofonok másfél éve hangulatfüggően működnek

előadók:
- nem lehet általánosítani egyik oldalról se, találkoztam már sokfélével, jófej/semleges/pöcs és jófejen osztályos/semleges/geci triók minden kombinációja volt már

számomra a legsajnálatosabb dolog BME-vel az, hogy sok tanszék fosik az aktualitásra. többnyire 1 ember köré épülnek, aki 40 éve a szakma csúcsán volt, azóta jól érzi magát a bőrében, és azt tanítja amit tud.
nálunk viken ez annyira nem érezhet, bár az IIT tanszék egy nagy darab múlt. c,c++ gyakvezérek kiosztása első féléveseknek, ez megy nekik. de afölött uramisten...
más karokról viszont sokkal több ilyet hallok. építészeknél 40 éve kiadott könyvből tanítanak.
ezekre csak első közelítésben lehet ráhúzni a "valamiből meg kell tanulni az alapokat" eszmefuttatást, amint gyakorlat közelébe kerülsz, meglátod hogy ezzel bizony jól beleszartak csak a palacsintádba.

van azért ami lehúzza az imidzsét a dolognak, de ezek ellenére természetes eggyet értek vele, hogy jó egyetem, mert fel tudok sorolni kiemelkedő pozitívumokat is, amivel lekőröz több intézményt, csak azért nem vagyok már elszállva...

/e nem,nem olvasom vissza, tele van hibával, de megtehetem mert BMEs vagyok

/e2 ezúttal is a kurva anyját annak aki warnolt

lolwut
tökszép csak szar lenézni a legfelső szintről az aulába
Member
Gold: 22,413.07
Feb 28 2012 07:27am
aha, éljen a bme akkor sokáig
Member
Gold: 2,366.74
Feb 28 2012 07:39am
Quote (TresholdOfUniverse @ 28 Feb 2012 14:07)
aki egy ilyen rozsaszin felhot felbofog a BMErol, az meleg. homar. homokos.

persze jo iskola, de amit te irtal az legfeljebb arra utal h osszejott egy numera, es a hirtelen nagy jokedvben elfeljetetted mi tortent veled az elmult fel evben. esetleg vegig be voltal szivva.

lol amugy igaz
Member
Gold: 6,440.13
Feb 28 2012 07:51am
Quote (Inakwo @ Feb 28 2012 02:39pm)
lol amugy igaz

első félévben még lelkes a BME-s polgár, ott a legerősebb mindenki más gyíkarc életérzés is
Member
Gold: 1.00
Feb 28 2012 08:33am
Quote (beni @ 28 Feb 2012 14:51)
első félévben még lelkes a BME-s polgár, ott a legerősebb mindenki más gyíkarc életérzés is

jah, aki az első félévben a legjobb 50%-ban érezhette magát, de az 50%nak a végén az a következő félévben gyorsan az utolsók között találja magát, mert kiszórják alóla az embereket és akkor már ő lesz az utolsó.

Amúgy a tanulmányi ösztöndíj miatt annyira nem is rossz az a sok nem ide való ember :D
Go Back To Magyar Topic List
Prev19101112Next
Add Reply New Topic New Poll