Quote (Baleee @ Mar 11 2011 01:38pm)
Alapuljon meg a Bushido kormány.
Gyuluska ott lesz jogásznak, beni ott lesz közgazdásznak, én meg megyek hadügyminiszternek.

Szerintem meg én vagyok a diktátor és kész :-)
Quote (Inakwo @ Mar 11 2011 01:39pm)
nem tom melyik pozicora gondolsz(miniszterelnöki vagy a pénzügyminiszteri)
de szerintem ő volt az egyik aki értett a pénzügyi dolgokhoz magyarul amit tanult
Az egy dolog, hogy az akkor közgázon végzett: soha nem tartották éles eszű fiúnak (konkrétan tanított a csoporttársa, aki mondta, hogy kedves fiú volt, hajtotta a lányokat, de kb ennyi). A politika szárnyain viszont 4 elemivel is ezredesi rangba kerülhettél az akkor rendszerben ... ahogy most sem kell értened ahhoz a területhez, aminek élére kineveztek.
Ha csak végignézel a minisztereken, vagy államtitkárokon az elmúlt években: volt honvédelmi miniszter aki büszkén mondta, hogy semmi köze a katonasághoz, még a sorkatonaságot is megúszta anno. Volt külügyminiszter aki pszichiáter, de "szeret utazni". Most van engergetikai államtitkár, aki teológus szociális munkás, van aki 17 évesen elnökségi tag a budapesti közlekedés irányításában, de saját szememmel látok olyat, hogy kinevezést követő évben tart előadást a faszi és az általa kivetített slideok kapcsán ilyeneket mond, hogy "ah, nem tudom ez minek a rövidítése, de bocsássák meg nekem. Nem értek a területhez, de azért nagyon érdekel (ennyi pénzért)" És még sorolhatnám.
Szóval ne legyenek illúzióid. Kurvára nem értett ő hozzá.