d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Magyar > :>
1238Next
Closed New Topic New Poll
Banned
Gold: 0.99
Warn: 40%
Oct 11 2009 01:28pm
rájöttem hogy leszarom hogy ti mind utáltok akárhogyis nem érdemeltek meg egy retves anyázást se

viszont nekem mindenem megvan

barátnö
sport
tanulmányi eredményem jo
nem vagyok egy szarfaszu akibe belekötsz és elszalad
van eszem
pénz amiért én magadm dolgoztam
középfoku nyelvvizsga
ecdl vizsga ~7 modul
nemzetközi asztalitenisz eredmények

és még sok már amiröl ti 8 osztályos végzettségüek csak álmodoztok
megmondom
boldog vagyok és leszarlak titeket
és tényleg jokat funolok rajtatok

viszont cpt fel szokta baszni az agyam mert 13 évesen komolyan azt hiszi hogy valaki :rofl:
Member
Gold: 0.00
Oct 11 2009 01:28pm
Ezekszerint nekem is mindenem megvan :>
kivéve

nemzetközi asztalitenisz eredményeknemzetközi asztalitenisz eredményeknemzetközi asztalitenisz eredményeknemzetközi asztalitenisz eredményeknemzetközi asztalitenisz eredményeknemzetközi asztalitenisz eredményeknemzetközi asztalitenisz eredményeknemzetközi asztalitenisz eredményeknemzetközi asztalitenisz eredményeknemzetközi asztalitenisz eredményeknemzetközi asztalitenisz eredményeknemzetközi asztalitenisz eredményeknemzetközi asztalitenisz eredményeknemzetközi asztalitenisz eredményeknemzetközi asztalitenisz eredményeknemzetközi asztalitenisz eredményeknemzetközi asztalitenisz eredményeknemzetközi asztalitenisz eredményeknemzetközi asztalitenisz eredményeknemzetközi asztalitenisz eredményeknemzetközi asztalitenisz eredményeknemzetközi asztalitenisz eredményeknemzetközi asztalitenisz eredményeknemzetközi asztalitenisz eredményeknemzetközi asztalitenisz eredményeknemzetközi asztalitenisz eredményeknemzetközi asztalitenisz eredményeknemzetközi asztalitenisz eredményeknemzetközi asztalitenisz eredményeknemzetközi asztalitenisz eredményeknemzetközi asztalitenisz eredményeknemzetközi asztalitenisz eredményeknemzetközi asztalitenisz eredményeknemzetközi asztalitenisz eredményeknemzetközi asztalitenisz eredményeknemzetközi asztalitenisz eredményeknemzetközi asztalitenisz eredményeknemzetközi asztalitenisz eredményeknemzetközi asztalitenisz eredményeknemzetközi asztalitenisz eredményeknemzetközi asztalitenisz eredményeknemzetközi asztalitenisz eredményeknemzetközi asztalitenisz eredményeknemzetközi asztalitenisz eredményeknemzetközi asztalitenisz eredményeknemzetközi asztalitenisz eredményeknemzetközi asztalitenisz eredményeknemzetközi asztalitenisz eredményeknemzetközi asztalitenisz eredményeknemzetközi asztalitenisz eredményeknemzetközi asztalitenisz eredményeknemzetközi asztalitenisz eredményeknemzetközi asztalitenisz eredményeknemzetközi asztalitenisz eredményeknemzetközi asztalitenisz eredményeknemzetközi asztalitenisz eredményeknemzetközi asztalitenisz eredményeknemzetközi asztalitenisz eredményeknemzetközi asztalitenisz eredményeknemzetközi asztalitenisz eredményeknemzetközi asztalitenisz eredményeknemzetközi asztalitenisz eredményeknemzetközi asztalitenisz eredményeknemzetközi asztalitenisz eredményeknemzetközi asztalitenisz eredményeknemzetközi asztalitenisz eredményeknemzetközi asztalitenisz eredményeknemzetközi asztalitenisz eredményeknemzetközi asztalitenisz eredményeknemzetközi asztalitenisz eredményeknemzetközi asztalitenisz eredményeknemzetközi asztalitenisz eredményeknemzetközi asztalitenisz eredményeknemzetközi asztalitenisz eredményeknemzetközi asztalitenisz eredményeknemzetközi asztalitenisz eredményeknemzetközi asztalitenisz eredményeknemzetközi asztalitenisz eredményeknemzetközi asztalitenisz eredményeknemzetközi asztalitenisz eredményeknemzetközi asztalitenisz eredményeknemzetközi asztalitenisz eredményeknemzetközi asztalitenisz eredményeknemzetközi asztalitenisz eredményeknemzetközi asztalitenisz eredményeknemzetközi asztalitenisz eredményeknemzetközi asztalitenisz eredményeknemzetközi asztalitenisz eredményeknemzetközi asztalitenisz eredményeknemzetközi asztalitenisz eredményeknemzetközi asztalitenisz eredményeknemzetközi asztalitenisz eredményeknemzetközi asztalitenisz eredményeknemzetközi asztalitenisz eredményeknemzetközi asztalitenisz eredményeknemzetközi asztalitenisz eredményeknemzetközi asztalitenisz eredményeknemzetközi asztalitenisz eredményeknemzetközi asztalitenisz eredményeknemzetközi asztalitenisz eredményeknemzetközi asztalitenisz eredményeknemzetközi asztalitenisz eredményeknemzetközi asztalitenisz eredményeknemzetközi asztalitenisz eredményeknemzetközi asztalitenisz eredményeknemzetközi asztalitenisz eredményeknemzetközi asztalitenisz eredményeknemzetközi asztalitenisz eredményeknemzetközi asztalitenisz eredményeknemzetközi asztalitenisz eredményeknemzetközi asztalitenisz eredményeknemzetközi asztalitenisz eredményeknemzetközi asztalitenisz eredményeknemzetközi asztalitenisz eredményeknemzetközi asztalitenisz eredményeknemzetközi asztalitenisz eredményeknemzetközi asztalitenisz eredményeknemzetközi asztalitenisz eredményeknemzetközi asztalitenisz eredményeknemzetközi asztalitenisz eredményeknemzetközi asztalitenisz eredményeknemzetközi asztalitenisz eredményeknemzetközi asztalitenisz eredményeknemzetközi asztalitenisz eredményeknemzetközi asztalitenisz eredményeknemzetközi asztalitenisz eredményeknemzetközi asztalitenisz eredményeknemzetközi asztalitenisz eredményeknemzetközi asztalitenisz eredményeknemzetközi asztalitenisz eredményeknemzetközi asztalitenisz eredményeknemzetközi asztalitenisz eredményeknemzetközi asztalitenisz eredményeknemzetközi asztalitenisz eredményeknemzetközi asztalitenisz eredményeknemzetközi asztalitenisz eredményeknemzetközi asztalitenisz eredményeknemzetközi asztalitenisz eredményeknemzetközi asztalitenisz eredményeknemzetközi asztalitenisz eredményeknemzetközi asztalitenisz eredményeknemzetközi asztalitenisz eredményeknemzetközi asztalitenisz eredményeknemzetközi asztalitenisz eredményeknemzetközi asztalitenisz eredményeknemzetközi asztalitenisz eredményeknemzetközi asztalitenisz eredményeknemzetközi asztalitenisz eredményeknemzetközi asztalitenisz eredményeknemzetközi asztalitenisz eredményeknemzetközi asztalitenisz eredményeknemzetközi asztalitenisz eredményeknemzetközi asztalitenisz eredményeknemzetközi asztalitenisz eredményeknemzetközi asztalitenisz eredményeknemzetközi asztalitenisz eredményeknemzetközi asztalitenisz eredményeknemzetközi asztalitenisz eredményeknemzetközi asztalitenisz eredményeknemzetközi asztalitenisz eredményeknemzetközi asztalitenisz eredményeknemzetközi asztalitenisz eredményeknemzetközi asztalitenisz eredményeknemzetközi asztalitenisz eredményeknemzetközi asztalitenisz eredményeknemzetközi asztalitenisz eredményeknemzetközi asztalitenisz eredményeknemzetközi asztalitenisz eredményeknemzetközi asztalitenisz eredményeknemzetközi asztalitenisz eredményeknemzetközi asztalitenisz eredményeknemzetközi asztalitenisz eredményeknemzetközi asztalitenisz eredményeknemzetközi asztalitenisz eredményeknemzetközi asztalitenisz eredményeknemzetközi asztalitenisz eredményeknemzetközi asztalitenisz eredményeknemzetközi asztalitenisz eredményeknemzetközi asztalitenisz eredményeknemzetközi asztalitenisz eredményeknemzetközi asztalitenisz eredményeknemzetközi asztalitenisz eredményeknemzetközi asztalitenisz eredményeknemzetközi asztalitenisz eredményeknemzetközi asztalitenisz eredményeknemzetközi asztalitenisz eredményeknemzetközi asztalitenisz eredményeknemzetközi asztalitenisz eredményeknemzetközi asztalitenisz eredményeknemzetközi asztalitenisz eredményeknemzetközi asztalitenisz eredményeknemzetközi asztalitenisz eredményeknemzetközi asztalitenisz eredményeknemzetközi asztalitenisz eredményeknemzetközi asztalitenisz eredményeknemzetközi asztalitenisz eredményeknemzetközi asztalitenisz eredményeknemzetközi asztalitenisz eredményeknemzetközi asztalitenisz eredményeknemzetközi asztalitenisz eredményeknemzetközi asztalitenisz eredményeknemzetközi asztalitenisz eredményeknemzetközi asztalitenisz eredményeknemzetközi asztalitenisz eredményeknemzetközi asztalitenisz eredményeknemzetközi asztalitenisz eredményeknemzetközi asztalitenisz eredményeknemzetközi asztalitenisz eredményeknemzetközi asztalitenisz eredményeknemzetközi asztalitenisz eredményeknemzetközi asztalitenisz eredményeknemzetközi asztalitenisz eredményeknemzetközi asztalitenisz eredményeknemzetközi asztalitenisz eredményeknemzetközi asztalitenisz eredményeknemzetközi asztalitenisz eredményeknemzetközi asztalitenisz eredményeknemzetközi asztalitenisz eredményeknemzetközi asztalitenisz eredményeknemzetközi asztalitenisz eredményeknemzetközi asztalitenisz eredményeknemzetközi asztalitenisz eredményeknemzetközi asztalitenisz eredményeknemzetközi asztalitenisz eredményeknemzetközi asztalitenisz eredményeknemzetközi asztalitenisz eredményeknemzetközi asztalitenisz eredményeknemzetközi asztalitenisz eredményeknemzetközi asztalitenisz eredményeknemzetközi asztalitenisz eredményeknemzetközi asztalitenisz eredményeknemzetközi asztalitenisz eredményeknemzetközi asztalitenisz eredményeknemzetközi asztalitenisz eredményeknemzetközi asztalitenisz eredményeknemzetközi asztalitenisz eredményeknemzetközi asztalitenisz eredményeknemzetközi asztalitenisz eredményeknemzetközi asztalitenisz eredményeknemzetközi asztalitenisz eredményeknemzetközi asztalitenisz eredményeknemzetközi asztalitenisz eredményeknemzetközi asztalitenisz eredményeknemzetközi asztalitenisz eredményeknemzetközi asztalitenisz eredményeknemzetközi asztalitenisz eredményeknemzetközi asztalitenisz eredményeknemzetközi asztalitenisz eredményeknemzetközi asztalitenisz eredményeknemzetközi asztalitenisz eredményeknemzetközi asztalitenisz eredményeknemzetközi asztalitenisz eredményeknemzetközi asztalitenisz eredményeknemzetközi asztalitenisz eredményeknemzetközi asztalitenisz eredményeknemzetközi asztalitenisz eredményeknemzetközi asztalitenisz eredmények

This post was edited by fahrii on Oct 11 2009 01:30pm
Member
Gold: 3,555.00
Warn: 30%
Oct 11 2009 01:29pm
Quote (GreenDay1994 @ Sun, Oct 11 2009, 08:28pm)
rájöttem hogy leszarom hogy ti mind utáltok akárhogyis nem érdemeltek meg egy retves anyázást se

barátnö
sport
tanulmányi eredményem jo
van eszem
középfoku nyelvvizsga
ecdl vizsga ~7 modul

megmondom

viszont cpt fel szokta baszni az agyam mert 13 évesen komolyan azt hiszi hogy valaki :rofl:

huh és ezt melyik céghez fogod beadni?
Banned
Gold: 0.99
Warn: 40%
Oct 11 2009 01:30pm
Quote (Vharimatras @ Sun, Oct 11 2009, 07:29pm)

van idöm és nem is akarok gyorsan felnöni

és hiába sirsz pm-en keresztül tudom hogy egy rosszindulatu senki vagy te is :>
Member
Gold: 784.64
mi történt h ma ez a téma? ittál egy sört? vagy mi?
Member
Gold: 25,131.00
Quote (GreenDay1994 @ Sun, 11 Oct 2009, 21:28)

barátnö
sport
tanulmányi eredményem jo
van eszem
középfoku nyelvvizsga
ecdl vizsga ~7 modul

megmondom

kibaszott buta vagy
Member
Gold: 3,555.00
Warn: 30%
Quote (GreenDay1994 @ Sun, Oct 11 2009, 08:30pm)
van idöm és nem is akarok gyorsan felnöni

és hiába sirsz pm-en keresztül tudom hogy egy rosszindulatu senki vagy te is :>

nincs életem y

Quote (bares @ Sun, Oct 11 2009, 08:30pm)
mi történt h ma ez a téma? ittál egy sört? vagy mi?

belenyalhatott apu pálinkájába

This post was edited by Vharimatras on Oct 11 2009 01:31pm
Member
Gold: 3,065.00
Quote (GreenDay1994 @ Sun, Oct 11 2009, 09:28pm)

barátnö
sport
tanulmányi eredményem jo
van eszem
középfoku nyelvvizsga
ecdl vizsga ~7 modul

megmondom

akkor faszért nyitsz még topicot?
ja és gz, én ilyet álmodni sem merek :cry:

This post was edited by Kenny10 on Oct 11 2009 01:31pm
Member
Gold: 10.66
Oct 11 2009 01:31pm
Quote (Vharimatras @ Sun, 11 Oct 2009, 21:29)

neszivassámá'
egy nemzetköszi asztaliteniszes eredményekkel rendelkező európai kompáter vezetői engedéllyel melyik cégnek nem kéne?
foggal-körömmel harcolnak az ilyen profi párosítású egyénekért

This post was edited by Aston on Oct 11 2009 01:32pm
Member
Gold: 80.00
Oct 11 2009 01:31pm
Quote (GreenDay1994 @ Sun, 11 Oct 2009, 21:28)

barátnö
sport
tanulmányi eredményem jo
van eszem
középfoku nyelvvizsga
ecdl vizsga ~7 modul

megmondom

mer te 15 évesen 1 isten vagy, es 14 vagyok, es legyel boldog es most takarodj a kurva anyadba legyszives :)
ja meg kurvanagy eredmenyeid vannak 8D

This post was edited by Cpt_Ghost on Oct 11 2009 01:32pm
Go Back To Magyar Topic List
1238Next
Closed New Topic New Poll