d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Magyar > Official Szellentéses Topic > Post It F*ggots
Prev14567810Next
Add Reply New Topic New Poll
Member
Gold: 0.00
Jan 25 2010 03:34am
Quote (Gezapista @ Jan 25 2010 08:49am)
tünnyé tekerni...

afk sk8
Member
Jan 26 2010 03:52am
Quote (xGurke @ 25 Jan 2010 11:34)
afk sk8

Recseg a gatya
Member
Gold: 1,329.00
Jan 26 2010 04:08am
váá de király post :D

1. legdurvább: alig 2 hete jártam akkori bnömmel,ottavlós buli egy bartnöjénél, reggel arra ébredek,h 2 ember félrészegen probál dugni az ágyunk mellett xD mikor abbahagyták, megyek ki slozira, amint felkeltem kurvára kell fingani és egy nem olyan halk pukk el is szabadul, és látom bazmeg barátnőm full ébren van és néz rám. én meg gyorsan elkezdtem tördelni az ujjaimat hátha azt hiszi csak az volt xD. aztán persze késöbb olyan hasfájás jött rám,h azt hittem menten összeszarom magam, ott nem tudtam elmenni mert mindenhol idegen emberek aludtak és kurva csönd volt. mikor 2 órával késöbb hazaértem az volt életem legnagyobb szarása :)

2. legdurvább: oszt kirándulás: egész osztály egy szobában volt (!). jol bepiáltunk és ugy volt h egy szőke haverom mellett alszom, piásan lefekszem és csak azt látom a perifériás látásommal h vmi szöke ember ott már fekszik mellettem, akkorát ráfingtam mint a ház és erre rám mordult xD nem tudtam mire vélni ezt, persze reggel kiderült h egy szöke csaj volt és nem a haver xD
Member
Jan 26 2010 04:16am
Quote (sutirablo @ 26 Jan 2010 12:08)

1. legdurvább: alig 2 hete jártam akkori bnömmel,ottavlós buli egy bartnöjénél, reggel arra ébredek,h 2 ember félrészegen probál dugni az ágyunk mellett xD mikor abbahagyták, megyek ki slozira, amint felkeltem kurvára kell fingani és egy nem olyan halk pukk el is szabadul, és látom bazmeg barátnőm full ébren van és néz rám. én meg gyorsan elkezdtem tördelni az ujjaimat hátha azt hiszi csak az volt xD. aztán persze késöbb olyan hasfájás jött rám,h azt hittem menten összeszarom magam, ott nem tudtam elmenni mert mindenhol idegen emberek aludtak és kurva csönd volt. mikor 2 órával késöbb hazaértem az volt életem legnagyobb szarása :)

2. legdurvább: oszt kirándulás: egész osztály egy szobában volt (!). jol bepiáltunk és ugy volt h egy szőke haverom mellett alszom, piásan lefekszem és csak azt látom a perifériás látásommal h vmi szöke ember ott már fekszik mellettem, akkorát ráfingtam mint a ház és erre rám mordult xD nem tudtam mire vélni ezt, persze reggel kiderült h egy szöke csaj volt és nem a haver xD

lól :D

btw a #1-ről jut eszembe tegnap én is olyan kupacot produkáltam, hogy könnyebb lett volna átugrani, mint megkerülni.
Ráadásul füstölgött....nah mind1 a kérdéses termés elözménye jó 3 óra tömény zabálás volt már az ihletnek elötte is birtokában voltam, csak nem foglalkoztam vele, ezt követte egy halom kaja meg 2-3 órányi utaázs és várakozás. A végére mondanom se kell majd meghaltam. Izzadtatok már le -10C-ban? :O
Member
Jan 26 2010 05:41am
Quote (sutirablo @ Jan 26 2010 11:08am)

lol :D

poénos fingos nekem nincsen, de ma reggel sült kolbászt toltam és mikor beértem a céghez, ittam a reggeli teám a gép elött, egyett böffentettem és éreztem olyan kurva büdös kolbász szagú lett, hogy mondtam a kolleganőmnek h most egy idejig ne jöjjön a közelbe :D

Quote (Ad4mz @ Jan 24 2010 08:48pm)
nekem még nem volt iilyenből parám én csak szimplán azt utálom amikor csajjal alszunk 1 takaró alatt és mindig olyankor jön rám a finghatnék

nem rég pont a barátnő elötti fingás volt a téma egyik haverommal :D kérdeztem tőle h Ő szokott-e, mondja persze lassan 3 éve együtt vannak, nem tulajdonít neki különösebb jelentőséget, de valamelyik nap nézték az ágyból a tvt, be voltak takarva és elengedett egyett, mondta hangja nem volt meg semmi, nézte tovább a tvt, már el is felejtette, mikor a barátnője ki akart menni valamiért és megemelte a takarót :D

This post was edited by Fej on Jan 26 2010 05:44am
Member
Gold: 1,329.00
Jan 26 2010 07:03am
az a legjobb amikor már szabadon lehet fingorászni barátnő elött :D
az már a lvl 4 :D
a másik nagy dilemma : miért büdösebb a fing a kádban?
Member
Jan 26 2010 07:06am
Quote (sutirablo @ 26 Jan 2010 15:03)
az a legjobb amikor már szabadon lehet fingorászni barátnő elött :D
az már a lvl 4 :D
a másik nagy dilemma : miért büdösebb a fing a kádban?

Lehetni lehet csak módjával... :P
Én még nem tapasztaltam, hogy ott büdösebb lenne, lehet azért mert zuhanyzok. :D

Quote (Fej @ 26 Jan 2010 13:41)
nem rég pont a barátnő elötti fingás volt a téma egyik haverommal :D kérdeztem tőle h Ő szokott-e, mondja persze lassan 3 éve együtt vannak, nem tulajdonít neki különösebb jelentőséget, de valamelyik nap nézték az ágyból a tvt, be voltak takarva és elengedett egyett, mondta hangja nem volt meg semmi, nézte tovább a tvt, már el is felejtette, mikor a barátnője ki akart menni valamiért és megemelte a takarót :D

kiszabadult a palackból a Gin... :rofl:

This post was edited by bavar01 on Jan 26 2010 07:07am
Member
Jan 31 2010 03:03pm
Hazafele a vonatállomáson (nagyonmucsa) ketten voltunk egy idős hölggyel,
akivel csevegéssel ütöttük el a vonat érkezéséig hátra levő időt.
Történt ekkor, hogy szóba került, hogy őt leköpte a Blahán egy cigány gyerek amikor is nem bírtam tovább vissza tartani és
Reccsent a varrás a nacin.

Cool story bro.
Member
Gold: 1.00
Mar 21 2010 12:27am
Bump
Member
Gold: 7,249.99
Mar 21 2010 12:34am
vmikor 10-12 évesen ministránstalálkozón, szentmise közepén sikerült egy szépet rottyantanom

középsuliban hangtalanul eregettem az ideggázt néha, de persze mindent tagadtam :D
Go Back To Magyar Topic List
Prev14567810Next
Add Reply New Topic New Poll