Quote (sutirablo @ Jan 26 2010 11:08am)
váá de király post
1. legdurvább: alig 2 hete jártam akkori bnömmel,ottavlós buli egy bartnöjénél, reggel arra ébredek,h 2 ember félrészegen probál dugni az ágyunk mellett xD mikor abbahagyták, megyek ki slozira, amint felkeltem kurvára kell fingani és egy nem olyan halk pukk el is szabadul, és látom bazmeg barátnőm full ébren van és néz rám. én meg gyorsan elkezdtem tördelni az ujjaimat hátha azt hiszi csak az volt xD. aztán persze késöbb olyan hasfájás jött rám,h azt hittem menten összeszarom magam, ott nem tudtam elmenni mert mindenhol idegen emberek aludtak és kurva csönd volt. mikor 2 órával késöbb hazaértem az volt életem legnagyobb szarása
2. legdurvább: oszt kirándulás: egész osztály egy szobában volt (!). jol bepiáltunk és ugy volt h egy szőke haverom mellett alszom, piásan lefekszem és csak azt látom a perifériás látásommal h vmi szöke ember ott már fekszik mellettem, akkorát ráfingtam mint a ház és erre rám mordult xD nem tudtam mire vélni ezt, persze reggel kiderült h egy szöke csaj volt és nem a haver xD
lol

poénos fingos nekem nincsen, de ma reggel sült kolbászt toltam és mikor beértem a céghez, ittam a reggeli teám a gép elött, egyett böffentettem és éreztem olyan kurva büdös kolbász szagú lett, hogy mondtam a kolleganőmnek h most egy idejig ne jöjjön a közelbe

Quote (Ad4mz @ Jan 24 2010 08:48pm)
nekem még nem volt iilyenből parám én csak szimplán azt utálom amikor csajjal alszunk 1 takaró alatt és mindig olyankor jön rám a finghatnék
nem rég pont a barátnő elötti fingás volt a téma egyik haverommal

kérdeztem tőle h Ő szokott-e, mondja persze lassan 3 éve együtt vannak, nem tulajdonít neki különösebb jelentőséget, de valamelyik nap nézték az ágyból a tvt, be voltak takarva és elengedett egyett, mondta hangja nem volt meg semmi, nézte tovább a tvt, már el is felejtette, mikor a barátnője ki akart menni valamiért és megemelte a takarót
This post was edited by Fej on Jan 26 2010 05:44am