Quote (TouchCow @ 14 May 2013 15:08)
meglestem ezt a 8S-t, de ennyi pénzért ilyen telefont biztos nem vennék
lassú hardware, szar képet csinál, gyenge kijelző
még a tesztben is írták: "Ettől függetlenül jelenleg tesztalanyunk a legolcsóbb a Windows Phone 8-as mezőnyben, ám inkább a kicsivel drágább Nokia Lumia 820-at ajánljuk,"
nem tudom miről beszélsz
lassú hardware: a wp kötöttségek miatt ilyen nincs, egytől egyik mindegyik WP8 készülék ugyan arra a SOCra épül, egyedüli különbség a ram, illetve az órajel
szar képet csinál: leszarom, nem fotózni veszek egy készüléket, arra meg jó hogy néha lefotózzak egy jegyzetet mondjuk
gyenge kijelző: betekintési szög tényleg nem valami acélos, szar lesz az amoledes omnia 7 után ezt aláírom
"Ettől függetlenül jelenleg tesztalanyunk a legolcsóbb a Windows Phone 8-as mezőnyben, ám inkább a kicsivel drágább Nokia Lumia 820-at ajánljuk,"
Ez rég volt, még csak sufnikba volt a készülékből amikor írták a cikket. A Tnél 48ért meg tudnám venni, a lumia 820 ezzel szemben 76k ami nem kis árdifferencia.
Ennyit amúgy sem vagyok hajlandó fizetni egy WVGA felbontású készülékért, ami már most egy kifutó felbontás.
Inkább megveszem a HTCt és nyugodt szívvel fogom cserélni 2 év múlva, azt pedig tökéletesen tudja amire ki lett találva.
A HTCnek egyetlen alternatívája van a Tnél, az a lumia 620 ami szerintem ocsmány (alapból nem vagyok elájulva a mostani nokia készülékektől), nálam a külső nagyon fontos egy telefonnál és valljuk be hogy a 8S az egyik legszebb és legkézreálóbb mobil a piacon (persze ez relatív). Ha lehetne kapni az 520at, vagy 720at akkor persze más lenne a helyzet, de kizártnak tartom hogy bevenné a kínálatába a T még egy jó darabig.
Quote (CyberPunk666 @ 14 May 2013 14:59)
Direkt sem tudnék rondábbat tervezni... Nem tudom miért vannak úgy elájulva tőle. Kb dugdosnám, ha olyanom lenne...
hátlapon a kamera nekem se tetszik btw
This post was edited by fahrii on May 14 2013 08:56am