lakótársam is ilyeneket csinál, hogy 2 energiaital, egy koffein tabletta, és mondja, hogy az jó, mert még határérték alatt van és nem káros. Amúgy is, mások kávéznak, nem érti miért lenne ez rosszabb.
De a kólát minden szinten bojkottálja, mert hogy az teli van cukorral, meg foszforsavval (?) vagy nem tudom mivel.
És emellett úgy étkezik, hogy májkrémet tol keksszel, ha úgy tartja kedve. Egyszer úgy iskola kezdés után 1 hónappal mondja, hogy nem ártana valamikor főtt kaját enni.
Ettől én iszonyat ki vagyok. Utóbbi időben én is nagyon rosszul étkezem, sokszor rendszertelenül, na de nem ennyire. Meg múltkor vacsorára vett valami iszonyat zacskós kalácsot ami ezer évig eláll és azt ette vízzel. szóval ezek szerintem nem mondhatók azért olyan fasza kajáknak. De ebbe aztán tényleg bele lehetne menni, hogy mi egészséges mi nem, ezt szabad enni azt nem.
Szerintem az se egész normális, hogy egész életében azon gondolkozik, 0-24 ezzel foglalkozik, hogy rizsolajvajat egyet rozs kenyérrel, vagy pálmaolajon forgatott szóját jégsalátával.
ui.: nagyon szeretem a kávé ízét, de nem akarok rászokni
This post was edited by HunIndex on May 10 2013 07:19am