Quote (fahrii @ 11 Jun 2013 13:24)
azért elég sok funkciója limitált lesz mo-n
amúgy ahogy ismerem magam úgyse lesz belőle konzolvásárlás, anno a 3 megjelenése előtt is eltökélt szándékom volt hogy beszerzek egyet és erre mostanáig nem került sor
milyen metro appokat használsz? anno amikor benéztem piactérre 2 kezemen meg tudtam számolni az appok számát
a nyelveknél desktopon fel kell venni US-t és HU-t is, ezután mindegy hogy milyen location van megadva, ott lesz kismillió app (ezt sokan beszopják)
nextgen reader telefonon, win8 metron (főleg hogy megszüntetik google reader-t)
kapcsolatok -- ez tölti be a FB szerepét, meg akár a képnézegetőt is (integrálja skydriveot meg facebookot is)
naptár
zenehallgatás
még csak nemrég kezdtem el használni őket, de g-cigyorsak és nagyon jók ; szóval egyelőre csak ennyit, nem akarok átesni a ló túloldalára sem
utolsó képen a jobb felső sarokban látszik is az integráció mértéke ("csatlakoztatott fiókok"), eszméletelen jó, és kb a legtöbb app-ra igaz
na meg az hogy a START-on elkezdesz pötyögni valamit, és a keresőbe írja, és oda is beépülnek a programok
felteszel pár dictionary-t, kereshetsz abban, vagy Store-ban vagy a gépen, Appok között, etc
nagyon rá lehet kattanni
és akkor deskop megmarad arra hogy ott használom a Chrome-ot, Total Commandert, Visual Studio, Skype-ot is meghagytam (lényegében azokat amikhez filekezelés kell a javából)
ja meg az se utolsó hogy Alt-Tab-al ezek megjelennek a listában, mintha egy desktop app lenne, így az átjárás is easy

This post was edited by Anarkin on Jun 11 2013 05:44am