d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Magyar > Kalandjaim > Vol. 2
Prev123457Next
Add Reply New Topic New Poll
Member
Gold: 203.76
Mar 3 2013 05:17am
Quote (sylke @ 3 Mar 2013 12:12)
most komolyan nem tudom hogy mit élvezel azon a szaron, és hogy mitöl jobb mint ez

D3 v lsre gondoltál?

D3 lol ugyan mit.
Ls? :D társaság, pénz (fg), elismerés.

Ls régen olyan játék volt amire úgy ra kockultam mint semmi másra.
Régi szép idők. :)
Member
Gold: 710.00
Mar 3 2013 05:30am
Quote (Psyclon @ Mar 3 2013 11:17am)
D3 v lsre gondoltál?

D3 lol ugyan mit.
Ls? :D társaság, pénz (fg), elismerés.

Ls régen olyan játék volt amire úgy ra kockultam mint semmi másra.
Régi szép idők. :)

nem lsröl beszéltem, hanem arrol a gémröl amit vtibi tol
btw d3ban tényleg nem tudom hogy mit élvezel, farmolás 1 rakás szar, unalmas fos az egész
de még a pvp is unalmas 1 ora után
0 kihivás maradt a játékban
Member
Gold: 203.76
Mar 3 2013 05:37am
Quote (sylke @ 3 Mar 2013 12:30)
nem lsröl beszéltem, hanem arrol a gémröl amit vtibi tol
btw d3ban tényleg nem tudom hogy mit élvezel, farmolás 1 rakás szar, unalmas fos az egész
de még a pvp is unalmas 1 ora után
0 kihivás maradt a játékban

Nem tudom.
En szeretek farmolni. Komolyan. Még wowban is ezt hiányoltam.
Játéknal is ízlések es pofonok. Kinek mi jön be.
DH-t meguntam. Csináltam wd-t. Ha ezzel kész leszek valószínű olyan monk lesz mint amit most csinált öcsém mert elég fun :D vagy barb.
Nem tudom még. ^^

Szóval en értem hogy 0 kihívás stb. De azért ez se teljesen igaz.
Csinálj olyan karit amit saját tálat cuccokbol gearelsz fel stb. Ott a hc is.

Kihívást könnyű találni. Egyszerűen szerintem csak nem köt le a játék téged. :)
Ennyi. Ezzel pedig nincs semmi probléma.

Ez a játék amit Tibor tol ez konkrétan engem se kötne le. ^^
Member
Gold: 69.85
Mar 3 2013 05:42am
Quote (vtibor @ 3 Mar 2013 12:30)
Engem per pill jobban lekot mint barmifele mas jatek, igazan izgalmas.
1-1 jobb cucc kiutese is nagyobb orom mint d2ben is volt barmi, mert teljesen mas a rendszer. Itt nem tudok letolni 300 runt 1 nap alatt meg mf-et gyujtogetni, mert nincs is ilyen tenyezo benne. Itt 22 percenkent feleled a monc es akkor vagy rajta van vagy nincs. Ezaltal korlatozva van mennyi lehetosegem van egy nap arra hogy kiussem. Van aki hetekig all egy moncon amikor fent van es uti hogy hatha akkor epp rajta lesz.
Emellett meg az sincs, hogy jarulekosan valamit dobjon mert nincs az, hogy random dob eladnivalo vagy mas "unique" targyat, hanem meg van hatarozva hogy 1 vagy mittomen 5-6 egyedi ritka targyat uthetsz belole.
Igy nincs az mint d2ben hogy olod baalt es esik mara, griffon, tyrael akarmi amit eladhatsz, hanem szepen olsz, varsz 22 percet es remenykedsz hogy az az 1 epp ott lesz. Ha meg nem olod le ugye nem eled fel, igy kenytelen vagy nyomni mert kulonben az a kicsi eselyed is elvesz hogy megszerezd a targyat.
Ezek miatt sokkal elvezetesebb ha talalsz valamit. De persze ha nagyon rakockul az ember es hetekig ol egy moncot az baromi idegesito tud lenni.
Emellett meg tapolni is lehet mert ha elered a max szintet csak ugy erhetsz el jobb fajokat ha meg maxon is olsz es pontot gyujtesz.
Nekem bejott. Amugy ejjel fel 3-ig oltem a dogot de nem sikerult kiutnom belole a kardot. Majd ma ejszaka probalkozom ujra.

^^

Quote (Psyclon @ 3 Mar 2013 13:37)
Nem tudom.
En szeretek farmolni. Komolyan. Még wowban is ezt hiányoltam.
Játéknal is ízlések es pofonok. Kinek mi jön be.
DH-t meguntam. Csináltam wd-t. Ha ezzel kész leszek valószínű olyan monk lesz mint amit most csinált öcsém mert elég fun :D vagy barb.
Nem tudom még. ^^

Szóval en értem hogy 0 kihívás stb. De azért ez se teljesen igaz.
Csinálj olyan karit amit saját tálat cuccokbol gearelsz fel stb. Ott a hc is.

Kihívást könnyű találni. Egyszerűen szerintem csak nem köt le a játék téged. :)
Ennyi. Ezzel pedig nincs semmi probléma.

Ez a játék amit Tibor tol ez konkrétan engem se kötne le. ^^

Pedig bele lehet kockulni, van egy rakas cuccom benne meg mindig, egy csomo triggert tudsz magadnak irni ami 'jatszik helyetted' igazabol ebben a jatekban ez a jo, 'proggolsz', vagy is nem lehet annak nevezni, de meg is egy kicsit az. Ebben a jatekban ez a legjobb imo, hogy minel tokeletesebb triggert irj, ami ol helyetted, jol hasznalja ki az 'eroforrasokat', ne akadjon fel, ne legyen 2354364567 soros, etc.

Aztan a masik oldala, hogy palyakat, karaktereket csinalsz, amit en elkezdtem, csak amikor wizard tanonc lettem (akik az adminok lenyegeben), hogy belenezhessek, egyszeruen olyan elkurt osszehanyt az egesz dir, ami a hatterben van, hogy a tokom se akarta kibogozni es beilleszteni az uj karaktereket, mert ugye csomo egymasra hivatkozas is kell ilyenkor, de alapbol mivel nem volt senki aki osszefogja, az adminok, meg keszitok, meg mindig, a bug javitasokat, uj mappeket, karktereket, skilleket, stb sajat mappaba rakta bele, aztan onnan hivatkozgattak ide-oda, rohadtul nem logikus az egesz felepitese belulrol, kivulrol, aki jatszik, azt latja, hogy megy, neha bug van, azt javitjak, etc.

Masreszrol nem varhato el, hogy a sok hibat kijavitsak, mert nincs olyan aki fizet ilyen gameert, hobbibol, szabadidoben szorakozik vele, aki admin/fejleszto es annyi...

Amugy volt egy csavo, aki triggerbol akasztofa jatekot csinalt, de ilyen ponttablazattal, minden szarral egyutt, jo nagy adatbazissal.

This post was edited by Baleee on Mar 3 2013 05:49am
Member
Gold: 25,465.35
Mar 3 2013 10:37am
Quote (xGurke @ 3 Mar 2013 13:12)
kalandos életet élsz
sok sikert!

Koszonom szepen!

Quote (Baleee @ 3 Mar 2013 13:42)
^^

Pedig bele lehet kockulni, van egy rakas cuccom benne meg mindig, egy csomo triggert tudsz magadnak irni ami 'jatszik helyetted' igazabol ebben a jatekban ez a jo, 'proggolsz', vagy is nem lehet annak nevezni, de meg is egy kicsit az. Ebben a jatekban ez a legjobb imo, hogy minel tokeletesebb triggert irj, ami ol helyetted, jol hasznalja ki az 'eroforrasokat', ne akadjon fel, ne legyen 2354364567 soros, etc.

Aztan a masik oldala, hogy palyakat, karaktereket csinalsz, amit en elkezdtem, csak amikor wizard tanonc lettem (akik az adminok lenyegeben), hogy belenezhessek, egyszeruen olyan elkurt osszehanyt az egesz dir, ami a hatterben van, hogy a tokom se akarta kibogozni es beilleszteni az uj karaktereket, mert ugye csomo egymasra hivatkozas is kell ilyenkor, de alapbol mivel nem volt senki aki osszefogja, az adminok, meg keszitok, meg mindig, a bug javitasokat, uj mappeket, karktereket, skilleket, stb sajat mappaba rakta bele, aztan onnan hivatkozgattak ide-oda, rohadtul nem logikus az egesz felepitese belulrol, kivulrol, aki jatszik, azt latja, hogy megy, neha bug van, azt javitjak, etc.

Masreszrol nem varhato el, hogy a sok hibat kijavitsak, mert nincs olyan aki fizet ilyen gameert, hobbibol, szabadidoben szorakozik vele, aki admin/fejleszto es annyi...

Amugy volt egy csavo, aki triggerbol akasztofa jatekot csinalt, de ilyen ponttablazattal, minden szarral egyutt, jo nagy adatbazissal.

Adjal gilszat! Tejfakaszto ajandekkent.
Member
Mar 3 2013 11:11am
Quote (vtibor @ 3 Mar 2013 18:37)
Koszonom szepen!

Adjal gilszat! Tejfakaszto ajandekkent.

Gilszat sosem sikerult kiutnom. :((( Mindig amikor afkolnom kellett es engedtem futoxot (vele felvaltva toltuk), neki esett ki. :(

Also: MAJD HA FELVESZED AZT A KURVA TELEFONT TE ÁLAT! :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

This post was edited by Baleee on Mar 3 2013 11:12am
Member
Mar 3 2013 04:45pm
Quote (Baleee @ 3 Mar 2013 19:11)
Gilszat sosem sikerult kiutnom. :((( Mindig amikor afkolnom kellett es engedtem futoxot (vele felvaltva toltuk), neki esett ki. :(

Also: MAJD HA FELVESZED AZT A KURVA TELEFONT TE ÁLAT! :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Egyet mar utottem, csak ugye villano penge miatt jo lenne meg egy hogy megkapjam a bonuszokat ra.
Remelem a ma ejszaka bokezubb lesz velem, most kicsit raallok lefekves elott par kor erejeig.

Amugy van masik szamom, lehet azon eredmenyesebben hivnal pmben megirom
Member
Mar 4 2013 05:08am

Na eddig eredmenytelen volt a dolog. A kard nem esett ki amit utok, viszont egy masik top targyat sikerult kiutnom (meglepetesre, nem gondoltam hogy ezen a moncon van).
Member
Mar 4 2013 05:43am
Member
Mar 4 2013 07:00am
Quote (Baleee @ 4 Mar 2013 13:43)

megirtam.

Meg egy egyedi targy esett, ez az uj kollekcio amugy 3 napja lett a jatek resze.

Mar minden kiesett a moncrol csak ami kene az nem :-)
Go Back To Magyar Topic List
Prev123457Next
Add Reply New Topic New Poll