Quote (CyberPunk666 @ 11 Jun 2013 12:13)
szerintem a ps4 is elég nagy leégés, csak miután az MS-t divat utálni + ők előbb mutatták be és meglovagolták a nagy csámcsogás így nem vesznek tudomást arról, hogy
A sokat szidott xbox one külseje után a sony gépe is egy iszonyat ronda szarkupacnak néz ki.
A sonynál a konzol olcsóbb, de nincs benne mozgásérzékelő, ha ugyanazt veszed, akkor már többe is kerül, mert az több mint 100$-ba kerül (ennyi ugyanis a különbség)
A sonynál havidíjas lesz a multiplayer ^^(tényleg olcsóbb? tényleg a használt játék a nagyobb macera? a sonynál havídíjas, hogy neten játszhass, ez nem felháborító, csak az ms?) LOL?
^^
szóval kurvára 1:1 az állás, csak az MSt divat utálni, meg több a konzoloktől független dologért is lehet, így az őket szidók hangosabbak.
Azért a fenti sony dolgok se semmik.
Igen, a multit valóban PSN Plushoz kötik, csak úgy mint az MS a Gold előfizetéshez. Mivel a Plus már alapból is kurvára megéri a havi 7-8 játék miatt így nemhiszem hogy sok embert földhözbaszna ez a hír.
A design valóban kísértetiesen hasonlít, de még mindít szebb a ps szerintem.
Ami a PS mellett szól egyértelműen az a PS3 játékok futtatása (még ha nem is direktben a gépen történik), illetve a használtjátékkereskedelem ami egy ilyen csóró országban mint Mo. igen erős érv.
"A sonynál a konzol olcsóbb, de nincs benne mozgásérzékelő, ha ugyanazt veszed, akkor már többe is kerül, mert az több mint 100$-ba kerül (ennyi ugyanis a különbség)"
Játszottál már valaha kinectel? Gyermeteg szar. Én örülök hogy nem akarják rámerőszakolni fölöslegesen. Habár a sony megoldása szerintem sokkal jobb, azért még mindig szívesebben fizetnék.
Játékok terén meggyőzőbb volt az MS szerintem, szinte az összes bemutatott játékukon csorgattam a nyálam, remélem kijönnek psre is.
This post was edited by fahrii on Jun 11 2013 04:39am