d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Magyar > Téged Piszkáltak Az Iskolában? > Kifejtős Válaszokat Szeretnék. :d
Prev123411Next
Add Reply New Topic New Poll
Member
Gold: 710.00
May 23 2013 10:14am
engem mindenki szeretett
Member
Gold: 343.00
May 23 2013 10:14am
Minket annak idején alsó tagozat után tanulmányi eredmnyek/átlagok alapján bontottak szét 3 csoportba.

Volt egy matekos, "reálszakos" osztály meg egy másik, akiknek annyira nem ment a matek, közepesek voltak belőle de amúgy jók voltak.. meg volt a C osztály, ahova a többi került.
Hát én a C-be kerültem, mert már akkor is közepes-erős közepes tanuló voltam és épp nem fértem már be a tagozatosokhoz, viszont így meg összekerültem olyanokkal is akik sorra buktak, az utca nevelte őket, már 10 évesen több évnyi élettapasztalatuk volt én meg odakerültem közéjük anya szoknyája mellől, gg
De aztán sajnos 1-2 év után beleszoktam és átvettem a stílust meg a hozzáállást és nem is sikerült csak szakmunkásba felvételt nyernem később.

Emlékszem 5.ben volt velünk egy török lajos nevű srác és hogy fel se fogtam, hogy mi az a csicskáztatás, mert úgy voltam mindig mindennel, hogy ha valamire megkérnek akkor segítek és akkor a lajos meg küldött büfébe, boltba meg ofc dolgozatoknál, hogy segítsek neki. már amikor, mert igen erőteljesen nem érdekelte az egész és ha magyaráztam se érdekelte kb és inkább odaadta a dolgozatát, hogy csináljam meg inkább én :c
6.ban már nem is volt velünk, mert amúgy is egy csomó probléma volt vele
Utána már én is jobban éreztem magam csak az a baj, hogy addigra már én is inkább felvettem ezt a stílust és nagyon leromlott a tanulmányi eredményem de mégsem éreztem azt, hogy az az én világom lenne..

A rosszakhoz nem voltam soha elég rossz a jókhoz meg nem voltam elég jó :(
Ez utóbbit meg főleg fősuli végzése alatt éreztem..

Szóval a gecis közepszerűségemmel se ide, se oda nem tartozom/tartoztam soha

Ha kicsit lejjebb húzzák meg a határt és felvettek volna vmi tagozatos osztályba nagyobb esélyem lett volna, hogy ne basszam így el az életem :c
Member
Gold: 5,390.00
May 23 2013 10:16am
legfeljebb a felsőbbévesek cseszegtettek a méretemmel (két gúnynevem volt, az egyik a motogp, mert elsotol kezdve robogoval jartam, a masik meg a kisember) igencsak kistermetű voltam és ráadásul későn is serdültem meg

de osztályon belül mindig a társaság középpontja voltam, de azokkal is jóba voltam akik áldozattípusok és basztatva voltak, általában meg is védtem őket, tényleg kb mindenkivel, soha nem szóltak rám egy rossz szót sem

társaságon belül voltak ellentéteim, (főleg lányokkal lel), de ezek mindig személyes jellegűek voltak
rámszállni vagy a szemembe egy rossz szót mondani piszkálódás jelleggel soha senki

Member
Gold: 1.00
May 23 2013 10:17am
Quote (jarabekg @ 23 May 2013 18:16)
legfeljebb a felsőbbévesek cseszegtettek a méretemmel (két gúnynevem volt, az egyik a motogp, mert elsotol kezdve robogoval jartam, a masik meg a kisember) igencsak kistermetű voltam és ráadásul későn is serdültem meg

de osztályon belül mindig a társaság középpontja voltam, de azokkal is jóba voltam akik áldozattípusok és basztatva voltak, általában meg is védtem őket, tényleg kb mindenkivel, soha nem szóltak rám egy rossz szót sem

társaságon belül voltak ellentéteim, (főleg lányokkal lel), de ezek mindig személyes jellegűek voltak
rámszállni vagy a szemembe egy rossz szót mondani piszkálódás jelleggel soha senki

ne mond, hogy soha senki nem basztatott az orroddal az iskolában...
Member
Gold: 26.00
May 23 2013 10:21am
Általános suliban kb legsoványabb voltam az egész suliban + kitűnő tanuló + utáltam mindenkit. Szóval alfa voltam és nem piszkált senki.

Quote (CyberPunk666 @ 23 May 2013 17:17)

lefizette őket

This post was edited by ace07 on May 23 2013 10:21am
Member
Gold: 5,390.00
May 23 2013 10:29am
Quote (CyberPunk666 @ May 23 2013 05:17pm)

soha

kibaszott intelligens osztályom volt már a legelejétől, és lényegében csak tovább bővült a társaság gimiben, külső jegyekkel soha nem basztattunk senkit (poénból zsidóztuk a legjobb haveromat így 8.-9. táján, miközben mindenki tisztába votl vele, hogy szombatista).
egyedül egy hülye haverom szokott random időközönként előjönni azzal hogy egy rohadt szlovák vagyok, meg a srác akivel végig patáléztuk az egész gimit és egymás szárnysegédei voltunk, ha nagyon jó nővel lát, akkor szokott lecsúnyázni (ő elvileg nagyon helyes srácnak számít^^)

de hogy így csapatostul rámszáljanak, csúfoljanak valami hülyeség alapján olyan sohasem volt

általános iskolában egy "rossz gyerek" votl az osztályban, de őt ki is közösítettük, nem engedtük hogy kipécézzen magának akárkit is, nagydarab kövér gyerek volt, és idejekorán elkezdett serdülni, szóval büdös is meg undorítóan pattanásos is, egyszer felhajította a tornazsákom a szellőzőbe, akkor fordulásból pofánrúgtam, meg gyonorszájon úgy hogy elesett, beköpött a tesitanárnak, az meg ilyen jófej alkesz arc volt, és csak simán kiröhögte, mivelvagy 20 kilóval simán nehezebb volt nálam ^^

azzal hogy nagy az orrom csak öcsém meg apám baszogtattak eddig, de aztán öcsémnek is megnőtt addig mondogatta, mostmár ő is full zsidónak néz ki : D

ezt a csúnyázást meg zsidóorrozást nem nagyon értem ami itt a fórumon megy, ezért nem is zavar egyáltalán
Member
Gold: 70.00
May 23 2013 10:30am
Quote (Vismajor @ May 23 2013 05:12pm)
Minden osztályomban törekedtem az alfa hím fokozat elérésére, általában én tettem pokollá a többiek iskolás éveit és nem fordítva

ez
Member
Gold: 0.92
May 23 2013 10:30am
Quote (takii @ May 23 2013 04:30pm)
ez

tesó, jancsi ide vagy oda, de azért kezded zörgetni a jakabjaimat
Member
Gold: 355.92
May 23 2013 10:31am
Quote (jarabekg @ May 23 2013 06:29pm)
soha

kibaszott intelligens osztályom volt már a legelejétől, és lényegében csak tovább bővült a társaság gimiben, külső jegyekkel soha nem basztattunk senkit (poénból zsidóztuk a legjobb haveromat így 8.-9. táján, miközben mindenki tisztába votl vele, hogy szombatista).
egyedül egy hülye haverom szokott random időközönként előjönni azzal hogy egy rohadt szlovák vagyok, meg a srác akivel végig patáléztuk az egész gimit és egymás szárnysegédei voltunk, ha nagyon jó nővel lát, akkor szokott lecsúnyázni (ő elvileg nagyon helyes srácnak számít^^)

de hogy így csapatostul rámszáljanak, csúfoljanak valami hülyeség alapján olyan sohasem volt

általános iskolában egy "rossz gyerek" votl az osztályban, de őt ki is közösítettük, nem engedtük hogy kipécézzen magának akárkit is, nagydarab kövér gyerek volt, és idejekorán elkezdett serdülni, szóval büdös is meg undorítóan pattanásos is, egyszer felhajította a tornazsákom a szellőzőbe, akkor fordulásból pofánrúgtam, meg gyonorszájon úgy hogy elesett, beköpött a tesitanárnak, az meg ilyen jófej alkesz arc volt, és csak simán kiröhögte, mivelvagy 20 kilóval simán nehezebb volt nálam ^^

azzal hogy nagy az orrom csak öcsém meg apám baszogtattak eddig, de aztán öcsémnek is megnőtt addig mondogatta, mostmár ő is full zsidónak néz ki : D

ezt a csúnyázást meg zsidóorrozást nem nagyon értem ami itt a fórumon megy, ezért nem is zavar egyáltalán

Member
Gold: 70.00
May 23 2013 10:32am
Quote (rapiddani @ May 23 2013 05:30pm)
tesó, jancsi ide vagy oda, de azért kezded zörgetni a jakabjaimat

írjam le én is ugyanazt, amit ő? vagy mit akarsz?
Go Back To Magyar Topic List
Prev123411Next
Add Reply New Topic New Poll