Per pillanat a fenti komboban vagyok.
Mint latszik jo par eletet magam mogott hagytam miota nem irtam, de sokmindent ki szerettem volna probalni, s keves idom volt a beszamolokra.
Jelenleg ugy dontottem nem valtok ki egy joideig ebbol az eletbol, mert szeretnem kiutni a legjobb vago fegyvert amibol mar sikerlult egyet szereznem csak hat mivel egy kezes a kard igy kellene meg egy belole.
De szerintem elobb meg fogom unni ezt a 20 percenkent alt-tabozast es gyilkolast mert itt sajnos ennyit kell varni hogy "feleledjen" a mob amin lehet a targy. Ez meg eleg idoigenyes es unalmas.
Mindenesetre bizakodom abban hogy nem igy lesz es Fortuna megajandekoz.
Annyit a jelenlegi eletemrol hogy van kritikus sebzesem ami itt haromszoros sebzest jelent emellett a tamado kepzettsegem amivel utok az 3x-6x-os szorzot ad az utesre ha bejon ami ugyessegfuggo. Ha a kritikus-tamadokepzi bejon egyszerre az ugye eleg jo.
Emellett van 3 olyan varazslatom ami tobb koron keresztul hat ezeket mind kipakolom igy azok is szedegetik a monc eletet. Plusz emelle meg jon egy olyan kepzettseg ami alhalal nevre hallgat es akkor hasznos ha epp keves a hp-m es manam sincs gyogyitani akkor halottnak tettetem magam ezzel kidob a harcbol es a monc nem ut igyc Van idom regenelni es ujra betamadhatom.